Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Jaki wzmacniacz do auta dla suba 2x STX GDN 32-150-4 SS

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

OK chłopaki kupuje tego http://www.stx.pl/index.php?vMenu=2&...vItemDB=itemdb teraz jaki wzmak do niego obudowa jaka BR czy zamknieta i o jakich wym pozdrawiam

Skomentuj

szybko decyzje zmieniasz :P
      http://diyaudio.pl/forum/search.php

Skomentuj

nie bo bachnołem sie linkiem ale te 2szt co sa w subie podobają mi sie czym wyliczyć obudowe ? jak wyciszyć czym

Skomentuj

czym wyliczyć obudowe ?
          winisd...
          jak wyciszyć czym
          wygłuszyć chyba ;]
          bo wyciszyć to włącznikiem ,ew gałką potencjometru :)
          rada na to jest 1 - eksperymenty ...

może jednak staraj się pisać bardziej gramatycznie z zastosowaniem interpunkcji itp...

i bez bzdurnych postów ,zaśmiecania forum itp ...

Skomentuj

hehehehehe

[ Dodano: 2005-12-23, 00:57 ]
            Ile L obudowa powinna mieć z 50L

Skomentuj

kurna no wez w wyszukiwarce wpisz model tego stxa bo bylo o nim 10tys postow i sie dowiesz jaka obudowa...... jaki len nic od siebie nie da, i kup juz sobie przyszlosciowy wzmacniacz ktorego nie bedziesz musial prawdopodobnie zmieniac po zmianie subwoofera bo ma 500W RMS dla 4 ohm http://www.gmm.com.pl/produkty/Carpower_hpb-1502

Skomentuj

własnie bede go chciał kupić w przysz łym miechy ;-) a suba robie w zamknietej obudowie http://www.stx.pl/index.php?vMenu=2&...vItemDB=itemdb
                na tym głośniku bedzie lepsza BR czy zamknieta bo mówią mi ze Zamknieta ponieważ ma za niskie qtc czy coiś cts a obudowa do niego 75L nie za duza ?

Skomentuj

ja proponuje 350 l zamknieta na klutke i conajmniej jeszcze zamek szyfrowy... ty jakis conajmniej niepowazny jestes... nic nie czytales i tylko sie pytasz... to nie jest forum zrobcie to dla mnie ale zrob to sam... normalnie czlowiekowi rece odpadaja...

Skomentuj

nie wiem jak Ty zrobisz tego suba skoro nie chce Ci się nawet poszukać wiadomości o tym głośniku ...

Skomentuj

nie wiem ale koles sie wydaje ograniczony troche....... napisalem mu ze 3razy odpowiedz o QTS na pytanie BR czy Closed to i tak sie dalej bedzie pytal

Skomentuj

wisnia "troche" a moze ktos z forumowiczow robi sobie jaja zeby zobaczyc kto pierwszy nie wytrzyma nerwowo

Skomentuj

To 72L styknie czy za dużo obudowa zamknieta wymiary wewnętrzne 60x30x40

Skomentuj

JL Audio 13W7 bedzie lepszy.........

czlowiek znasz takie przyslowie?? MÓW DO SŁUPA, A SŁUP JAK DUPA ??

obudowa 72L closed nie jest dobra do tego stxa..........

Skomentuj

wiśnia nie ma takiego głośnika na allegro a drogie one są ja chce coś sdo 150zł a jaka obudowa do niego bedzie dobra ?

Skomentuj

LOL 150zl to ledwo na przesylke by ci styklo tego glosnika

policz sobie do tego stx no policz, to nie takie trudne

zrob mi prezent na gwiazdke i policz sam ta obudowe

Skomentuj

no brakuje mi parametrów ehh wogule nie umie tego programu

Skomentuj

aaa brakuje ci parametrow hmm myslalem ze stx podaje parametry na swojej stronie

[ Dodano: 2005-12-23, 20:49 ]
                                    po polsku sie pisze "nie umiem" a nie nie "umie"- chyba ze masz na mysli 3os

Skomentuj

boli :( placze...

[ Dodano: 2005-12-23, 21:45 ]
                                      podam Ci numer konta za 10 zl policze Ci dokladnie i dodam nawet wykresy, i dam ci dokladne wymiary obudowe moge Ci nawet wydrukowac i wyslac poczta... jestes leniwy to plac

Skomentuj

http://diyaudio.pl/forum/viewtopic.php?t=5885 ...
                                        proponuje jeden z tych topiców zamknąć bo oba są na taki sam bzdurny temat ,
                                        w dodatku na takim samym, niskim poziomie ...
                                        mogę tylko poradzić DJ_Kaskaderowi aby poczytał arty na:
                                        www.diyaudio.pl
                                        www.audiomania.info
                                        oraz w razie wątpliwości użył opcji "szukaj":
                                        http://diyaudio.pl/forum/search.php
                                        ...
                                        bo w innym wypadku to sam sobie robi wstyd swoim lenistwem...

Zamieszczone przez DJ_Kaskader
                                        no brakuje mi parametrów ehh wogule nie umie tego programu
                                        dałem Ci linki do tutoriala itp, więc nie mów takich głupot ...
                                        STX podaje aż za dużo parametrów więc nie ściemniaj ...
                                        ...

Skomentuj

słuchaj ale ja w tym programie jest dużo ich do wpisania i jak powpisuje nie ma opcji kolumny np czy suba by obliczyć litry zrobie zrzut zaraz a nie ma ktos tego zrobionego ?

Skomentuj

Czaruję...
                                          X