Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

poradzcie mi jakis wzmak! ! !

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

poradzcie mi jakis wzmak! ! !

znalazlem na allegro wzmak http://www.allegro.pl/show_item.php?item=80234050
    potrzebny mi jest do zasilenia : przód helix blue 5 mkII i skrzynia jbl 130W w rms
    czy w tej cenie tzn do 200zł znajde cos lepszego jak cos proponujecie to prosze o linki itp

potencjalek, jest ok :)
    jak za tą kasę.

Skomentuj

Magik ma rcje za ta kaseto nie znajdziesz nic lepszego ...pozostaje tylko pytanie czy nikt w niem nie dlubal :)
      mam chyba ze 4 wzmacniacze rf'a i na te 4 ...2 byly naprawiane ...mimo zastrzezen sprzedajacego.
      maly update ...wuslalem lukaszowi wzmak RF'a jeden z tych 4 i statystyki wypadly jeszcze gorzej czyli 3/4 sa popsute ...tak to jest wlasnie kupowac wzmacniacz na allegro.

Skomentuj

co do allegro to trzeba uwazac ja kupilem radio sony l-480x po dosc atrakcyjnej cenie jednak jeden przycisk ciezej chodzil rozkrecilem panel i sie przerazilem jakies kombinacje alpejsckie dodatkowe scierzki lutownica ktora mozna by spawac, guzik na papier doaletowy... no ale naszczescie sprzedalem dalej

Skomentuj

heheehe
          kupilem juz go mam nadzieje ze bedzie ok
          dzwonilem do niego i sei zarzekał ze stan idealny, nie rozkrecany itd
          mam pytanie jeszcze odnosnie samego wzmacniacza
          jak sterowac subem w takim wzmaku bo wejscie RCA ma z samego przodu i stamtad bierze sygnał na trzeci kanał?
          samą regulacją basu i podbiciem da sie sterowac subem??

Skomentuj

raczej nie bedziesz mogl sterowac subem osobno. To nie jest monoblock. Niektore wzmaki maja podwojne wejscie rca a ten ma tylko jedno wiec z tego sygnalu bedzie rozdzielony na przod i na suba,

Skomentuj

Czaruję...
            X