Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Pomoc w dobraniu wzmaka ( wzmakow )

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Pomoc w dobraniu wzmaka ( wzmakow )

Witam powoli szykuje sie do zabudowy vectry b w 2 glosniczki es 300 i 2 glosniczki es 250 i tu nasowa sie moje pytanie czym to napedzic mysle albo na jbl albo audiosanem a co wy proponujecie??

ile masz kasy na wzmaki?
    i czemu dwie 250 i dwie 300?:)

Skomentuj

mysle ze 2 wzmaki JBL'a GTO 75.4 by stykly po zmostkowaniu ma kazdy chyba po okolo 2x300W moze troszke mniej, wiesz napewno jaki to wzmak ten czarny z przezroczysta dymiona pleksa

Skomentuj

takero, kasa nie ma tu az takiego znaczenia ona zawsze daje sie jakos zorganizowac projekt moze byc przeksztalcony w 2 es 250 i 1 es 380
        wisnia, co do wzmaka to GTO 75.4 odpada mam zla opinie na temat tego wzmaka mysle bardziej nad GTO 301.1 lub GTO 601.1

a co myslicie o wzmaku infinity REF 610A

Skomentuj

w 2 es 250 i 1 es 380
          eee po co ?
          nie lepiej za taką poważną już kaskę kupić coś jednego,albo nawet 2 ale konkretniejsze ?
          Może jakiś audiobahn ?

Skomentuj

audiobahn jest bardzo pradozerny i maly spl ma za ta kase wolal bym JBLa W15GTi 800W RMS 5000W MAX super glosnik wiem bo slyszalem go..... przy dobrych lotach za 2tys mozna go wyrwac
            ale chyba tomck ma dojscie do tanich hertzow dlatego je pewnie bierze
            za ta cene mozna tez z DLS'a cos wybrac a nawet XXLS by sie znalaz a juz najlepiej to za 1200zl-1500zl zdazaja sie na allegro EARTHQUAKE MAGMA 15" to sa dopiero rasowe woofery
            cos mnie sie zdaje ze tomck chce zrobic bardziej pokazowa zabudowe niz grajaca mowie tu o pomysle i stosunku ceny do jakosci ale EARTHQUAKE MAGMA 15"+Membrana Bierna i wysadza czlowieka z samochodu przez zamkniete drzwi..... slyszalem w VW POLO

Skomentuj

bierze b jako 'sprzedawca' dystrybutor daje zreguly do 20% nizsza cene :)

ja bym bral 2xes300 lub 380

Skomentuj

a ja bym nie kupił żadnego JBL'a...

lepiej oriona, steg'a, rodka, jl'a...

Skomentuj

JBL z serii GTi jest naprawde super cena troche odstrzasza- mowie tu o glosniku
                  rowniez mysle przyszlosciowo magik o wzmakach audison'a steg'a jl'a a i orion wpadl mi w oko ale nie wzmak tylko woofer

Skomentuj

aryan, ja mam troszke wieksza zniszke niz 20%
                    wisnia, co masz na mysli mowiac ze chce zrobic zabudowe bardziej pokazawa niz grajac co masz do hertza a co do gti to bede musial za niego nico wiecej zaplacic

Skomentuj

mysle ze pokazowa bo chcesz uzyc 3 glosnikow z czego jeden duzy i dwa mniejsze, obudowa pewnie mdf + laminat, duzy glosnik po srodku, mniejsze po bokach jak w jakims demo car

Skomentuj

no do tego jakies dwa zestewy 16 lub 13 z wysokotonowymi ... ladnie zamkniete w trojkat
                        przy wooferkach !!

Skomentuj

Maly offtopic: Ja mam audiobahna AW1206T na sprzedaz moze ktos zainteresowany??
                          Pozdro.

Vincent

Skomentuj

zalezy za ile

Skomentuj

Czaruję...
                            X