Witam powoli szykuje sie do zabudowy vectry b w 2 glosniczki es 300 i 2 glosniczki es 250 i tu nasowa sie moje pytanie czym to napedzic mysle albo na jbl albo audiosanem a co wy proponujecie??
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Pomoc w dobraniu wzmaka ( wzmakow )
Collapse
X
-
takero, kasa nie ma tu az takiego znaczenia ona zawsze daje sie jakos zorganizowac projekt moze byc przeksztalcony w 2 es 250 i 1 es 380
wisnia, co do wzmaka to GTO 75.4 odpada mam zla opinie na temat tego wzmaka mysle bardziej nad GTO 301.1 lub GTO 601.1
a co myslicie o wzmaku infinity REF 610A
Skomentuj
-
audiobahn jest bardzo pradozerny i maly spl ma za ta kase wolal bym JBLa W15GTi 800W RMS 5000W MAX super glosnik wiem bo slyszalem go..... przy dobrych lotach za 2tys mozna go wyrwac
ale chyba tomck ma dojscie do tanich hertzow dlatego je pewnie bierze
za ta cene mozna tez z DLS'a cos wybrac a nawet XXLS by sie znalaz a juz najlepiej to za 1200zl-1500zl zdazaja sie na allegro EARTHQUAKE MAGMA 15" to sa dopiero rasowe woofery
cos mnie sie zdaje ze tomck chce zrobic bardziej pokazowa zabudowe niz grajacamowie tu o pomysle i stosunku ceny do jakosci ale EARTHQUAKE MAGMA 15"+Membrana Bierna i wysadza czlowieka z samochodu przez zamkniete drzwi..... slyszalem w VW POLO
Skomentuj
Skomentuj