Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Głośniki przód w pugu 307

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Głośniki przód w pugu 307

Witajcie,czy ktoś może mi podpowiedzieć krok po kroku jak w peugeocie 307 zamocować głośniki przednie do drzwi a nie do tapicerki.
    Wiem,że jest z tym trochę kłopotu bo w standarcie głośniki przykręcane są do tapicerki a za tapicerką nie za bardzo jest gdzie przykręcić,gdzieś dowiedziałem się,że trzeba trochę wycinać blachy,ale nie zabardzo wiem gdzie.
    Dzięki za sugestie i podpowiedzi

a jest na gwarancji?
    masz elektryczne szyby?
    boczne poduszki powietrza?/
    ja bym pod tapicerke wsadzil kawalek sklejki i do niej przykrecil glosniki

jakie chcesz wstawic tam??

Skomentuj

Zamieszczone przez aryan
      a jest na gwarancji?
      masz elektryczne szyby?
      boczne poduszki powietrza?/
      ja bym pod tapicerke wsadzil kawalek sklejki i do niej przykrecil glosniki

jakie chcesz wstawic tam??
      Nie jest na gwarancji,el.szyby ma,boczne poduchy też,a gdzie tą sklejkę przykleić,do blachy czy do tapicery ?

Skomentuj

sklejke wsadz pod tpicerke i przylep do blachy jak sie zmiesci

Skomentuj

ta to nie magik ma peugeota ?

Skomentuj

wiedziałem, że to w końcu ktoś to napisze..
            ja w 307 nawet w życiu nie siedziałem..
            przykro mi, ale nie wiem jak tam to wszystko wygląda.

gogle..!!!
            w cholere jest tego na necie w działach montaże w firmach CA

Skomentuj

Zamieszczone przez magik
              wiedziałem, że to w końcu ktoś to napisze..
              ja w 307 nawet w życiu nie siedziałem..
              przykro mi, ale nie wiem jak tam to wszystko wygląda.

Obrazek

gogle..!!!
              w cholere jest tego na necie w działach montaże w firmach CA
              No właśnie tylko ten obrazek nr.1 jest z 307 5d,reszta to 307CC,gdzie już fabryka daje możliwość mocowania głośników do blachy.
              Google w tym temacie nie mają za dużo do powiedzenia.Dwa może trzy zdjęcia i to tylko po montażu,nigdzie nie jest opisane,co ciąć,jak ciąć,gdzie ciąć i czy w ogóle ciąć .
              Jak widzimy na zdjęciu nr.1 gość poszedł po najmniejszej linii oporu i zapakował głośnik w tapicerę i założe się,że cała mu chodzi w takt muzyki :)

Skomentuj

Jak widzimy na zdjęciu nr.1 gość poszedł po najmniejszej linii oporu i zapakował głośnik w tapicerę i założe się,że cała mu chodzi w takt muzyki :)
                acha :) a kilogramy dynamatu + wytłumienie podrygują razem z nim. :)

Skomentuj

Zamieszczone przez magik
                  acha :) a kilogramy dynamatu + wytłumienie podrygują razem z nim. :)
                  Dokładnie tak,tapicerka trzyma się drzwi na czterech plastikowych zaczepach,a poza tym słada się z trzech elementów łączonych ze sobą przez plastikowe nity.
                  I chyba nie muszę dalej mówić co się dzieje podczas jazdy a co dopiero po włączeniu zestawu basowego i żadne dynamaty,dynamometry,app i inne bolle nie pomogą.

Skomentuj

Dokładnie tak,tapicerka trzyma się drzwi na czterech plastikowych zaczepach,a poza tym słada się z trzech elementów łączonych ze sobą przez plastikowe nity.
                    I chyba nie muszę dalej mówić co się dzieje podczas jazdy a co dopiero po włączeniu zestawu basowego i żadne dynamaty,dynamometry,app i inne bolle nie pomogą.
                    co sie plumkasz? ja to robiłem..?? napisz do tego co tę pracę wykonał.. pojedz zapytać sie co by zrobili panowie z warsztatu CA.. rusz sie a nie czekaj na odpowiedz.. masz neta.. wysłanie mejla nic nie kosztuje.. porada w warsztacie CA również nic.
                    ja Ci nie umiem pomóc, nie zaglądałem do 307.
                    powodzenia.

Skomentuj

Czaruję...
                    X