Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

tani wzmak do auta

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

tani wzmak do auta

Witam myślałem ostatnio nad tanim wzmakiem do średniaków w drzwiach orazy wysokotonowców moją uwagę przykuł ten oto układ http://allegro.pl/show_item.php?item=85734137 tanio nawet a dając jakiś stabilizatorek na 12-13V do sredniaków badajrze 12cm starczy z zapasem co o tym myslicie??

jak ma byc tani to ok

ale rozbawilo mnie jedno
    -moc użyteczna od 20 do ponad 25W przy zniekształceniach 10%

10% to juz zupelnie inna muzyka

Skomentuj

za 50 zl-70zl mozna kupic jakiegos staruszka kenwooda albo alpinki dwu kanalowca i nie bawil bym sie z tym bo nie ma sensu...

Skomentuj

Ale zapewne masz radio a ten wzmacniacz nie ma wiecej mocy niz ono. Tak wiec zakup uwazam za bezcelowy ;/

Skomentuj

mam cd-rom tylko ;/

Skomentuj

pomyśl o radiu.

Skomentuj

Myslałem lecz doszłem do wniosku że szkoda kasy narazie cd-ek się sprawuje super do tego wzmacniacz mam jeden co ciągnie tył a ten potrzebuje do przodu. Taniej wyjdzie niż radio co też ma z 25rms a kosztuje sporo wiecej. Tył mam zrobiony już 2x35rms średniaki i sub ok 50w wszystko to przy 4OHM lecz przodu trochę brakuje i wysokich tonów

Skomentuj

Taniej wyjdzie niż radio co też ma z 25rms a kosztuje sporo wiecej.
                a radio masz ?;] (takie od ukf itp;] )
                przedwzmacniacz jakiś ?

Skomentuj

no radio byle jakie ale mam tzn jest wstawione tylko żeby dzióry nie było heheh marki PIONIER jakiegoś kaseciaka

Skomentuj

kolega pioniera podpial odwrotnie i poszedł dym :) ja planuje miec motke v2288 jako radio :P a jesli juz mp3 to ze swojej noki 5510 wezme... te motki sa bardzo tanio na allegro,ja mam taka ale sie wylacza i resety ma...

Skomentuj

ja mialem takiego PIONIERA w VOLVO FL6 [ciezarowy] przez jakis czas i gralo normlanie ;] coprawda potencjometry trzeszczaly odkad tylko to radio zobaczylem ale to juz inny szczegol - kasety i radio dzialaly ;]

Skomentuj

Czaruję...
                      X