panowie darujcie sobie te stx moze jest taki dobry ale ja go nie chce :P juz bym wolal ertza es300... z tej polemiki ciezko cos wywnioskowac... jak ktos ma malo kasy ~150 zl to wszyscy polecaja stxa albo dozbierac do bsw ja mam powiedzmy 450 i propozcja padla 2x stx mozna wywnioskowac ze glosniki za 400-500zl sa porownywalne z stx... a jbl??a polk audio?
jbl sie mpim zdaniem nie sprawdzi. ogólnie nie zyskała mojej sympatii ta firma.. :(
Polk audio nie słyszałem.
Hertz ma dużo mięcha ale bedzie zamulał troszeczkę jak na moje kiepskie ucho.
JL będzie dobry aczkolwiek bycmoże rzeczywiscie beż wodotrysków, bardzo porządny woofer i nie wymagający za dużo od wzmacniacza.
IT jest bezczelnie precyzyjny i dokładny, szybki.
Może jakąś vegę byś wział?
Vega byłaby niezła do HH, i nie waliła by mięchem po wszystkom wkoło jak Hertz.
Tyle z mojej strony,.
JL Audio 10W0 mialem, chwale i bede chwalil, mala buda, nie trzeba duzo mocy i gra bardzo muzykalnie i przyjemnie nie meczy ucha
JBL GT4- mialem kiedys chwalilem bo potrafi zrobic ladna masakre..... teraz mam troszke inne podejscie do suba
teraz co moge dodac od siebie to mam obecnie DLS'a MW112 wyrwalem go za 450zl ogolnie nowy kosztuje 1000-1100zl i to co powiem..... to poprostu masakra !! szczegolowo, muzykalnie, konkretny wykop, wystarczajaco nisko, glosno i jest tak szczegolowy ze 10W0 sie chowa !! pieknie wykonany glosnik krotko mowiac NIC WIECEJ MI NIE POTRZEBA glosnik do suba do muzy ktory spelnia moje wszystkie wymagania !!
ALTON,
chyba przesadziles ...rozmawialem kiedys z kolesiem ktory naprawia glosniki ...i troche tego juz naprawil ...spytalem go jaki glosnik bys sobie kupil na podstawie tego co juz naprawiles ? ...krotka byla odpowiedz ...: JL ..to nie gowno http://mobile.jlaudio.com/products_s...p?series_id=15 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=85416459
bardzo dobrze wypada w testach ...sam sie nad nim zastanawialem ..albo kupie 4 szt. CP
alledrogo chyba to byla normalna aukcja, cudem go wyrwalem bo musialem sie licytowac przez telefon bo koles chcial zakanczac aukcje przed czasem dla kogo innego naszczescie udalo mi sie
Skomentuj