Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Spoty CA [wawa]

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Spoty CA [wawa]

Tu bedziemy sie umawiac :)

Jak będzie coś w lato (wakacje) w jakas sobote albo niedziele to na 70% moge sie zjawic :))

Skomentuj

Re: Spoty CA [wawa]

Zamieszczone przez TatoTurbo
      Tu bedziemy sie umawiac :)
      mam nadzieje że tu = wawa
      kiedy zaczynamy ?:>

Skomentuj

jak w wakacje bede mial juz swoja wlasna fure to panowie szykujcie sie na spot i pomoc w montarzu:> hehe od razu mowie ze to bedzie audi a3;]

Skomentuj

jeśli Wawa - jestem z miłą chęcią.

Skomentuj

chudej, tylko położysz swoim autem kolegów na łopaty :) ja już tam swoje wiem.. :):):)
            pozdr.

Skomentuj

He,he,drag?No to pakujemy z SW tube do paska Trza ino chwilowo wszystkie szyby wyjąć bo i tak wylecą :P

A tak poważnie,trza by pomyślec nad jakimś ciekawym miejscem,może i ja bym zajrzał i po podglądał co nie co?Może cargo?

Skomentuj

lepiej jakis McDonalds wszystkim bedzie blisko ew ...jakis parking pod supermarketem

Skomentuj

lepiej jakis McDonalds
                  może ten przy supersamie na placu unii lubelskiej?:>

Skomentuj

magik, wydaje mi sie ,ze nikogo kłaść nie będe, bo musiałbym jeszcze duuuuużo czasu i $ poświęcić ,zeby było co oglądać / słuchać :)

ja spotykam sie z chłopakiami z grono.net z forum CA(dumna nazwa jak na rady o buszmenach) raz w tygodniu , akurat umawiamy sie w kinach, na parkingach krytych, bo zima. jak jest ciepło suuuper miejscem jest carrefour na głebockiej - mają tam parking pietrowy, a górna płyta jest bez dachu, miejsce zawsze puste, nikomu nie przeszkadzamy, nawet milusinskim z MO, mimo hałasu jaki czasem tam panuje.

Skomentuj

noo i super ...mamy kogos na forum kto nas wprowadzi :) ...raz na tydzien to w sumie czesto.

Mysle ze tak jak w NKP spotkania raz w miesiacu wystarcza zeby sie spotkac ?
                      a chetnie pozkaze czego slucham i na czym

Skomentuj

nie to żeby coś, ale z Viperem mamy spoty CA conajmniej raz na tydzień :P
                        jutro też - pewnie zdamy fotorelacje ;]

Skomentuj

czy ktoś organizuje takie imprezki na terenie dawnego woj. Wałbrzyskiego ?

Skomentuj

prosba o odklejenie nie wiem gdzie taka opcja :/

Skomentuj

odkleiłem ;]

Skomentuj

Czaruję...
                              X