Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Wzmacniacz do suba i przodu.

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Wzmacniacz do suba i przodu.

Witam.
    no wiec tak...powoli skladam juz swoj sprzecik.mam juz radyjko i przod.teraz czas na jakis wzmacniacz 4 kanalowy.kiedys ustalilismy ze wezme monacora ale wole jednak kupic juz cos lepszego...no wiec to ma napedzac przod i sub na zmostkowanych 2 kanalach.sub to pewnie bedzie powerbass lub bsw...modelu glosnikow nie pamietam dokladnie ale jak to bedzie potrzebne to podam.co ze wzmakow polecacie?najlepiej jak najtaniej i dobrze a max to tak 500zl.

Nie wiem dlaczego nie chcesz czegos z Monacora Slyszlem jak gra Carpower HPB-604 i powiem ze za taka kase to sie oplaca sprzecik :) Mi sie podobalo.

Z reszta ja tu obeznany tak strasznie nie jestem. Wiec polegaj na zdaniu wtajemniczonych przynajmniej do stopnia 11 ( stopni max 10 <lol> )

Skomentuj

polecam Axtona impact c500 , 4x50wat rms lub 2x50 i 1x150rms 4ohmy, zwrotnice super, w sklepie 1100pln na allegro poszperaj dźwięk super, w testach oceniany bardzo wysoko

Skomentuj

Domino, 1100zł... a monacora masz za 500zł i 500w rms'u

Skomentuj

1100 sklep a na allegro mozna za 250 wyrwać ( jak dobrze poszukasz), to jest inna półka niż monacor

Skomentuj

Słyszał ktoś może kiedyś carpowera napędzającego przód ?

Skomentuj

a mam takie pytanie jeszcze: w moim radiu jest tylko jedno wyjscie na wzmacniacz i dlatego szukalem czterokanalowki ale czy daloby sie jakos rozdzielic to jedno wyjscie na 2? jak tak to prosze o jakies dokladniejsze wyjasnienie jak to zrobic co kupic itd...z gory dzieki pozdro

Skomentuj

idziesz do elektonicznego/ allegro i kupujesz rozdzielacz z 1na2 chinch

Skomentuj

Czaruję...
                X