Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

jaki głośnik kupić????

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

sory że sie głupio pytam ale co ro jest app, bo tego nie umiem rozgryść

Skomentuj

APP to firma
      weż sie troche rusz..
      jak wpisałem w wyszukiwarce allegro 'app' to miałem wyników 69..
      (allegro to taki portal aukcyjny uprzedzając Twoje pytanie.)
      kliknij tu:
      http://www.allegro.pl/search.php?string=app
      i kliknij tu:
      http://www.allegro.pl/item88471924_p...3_gratisy.html

i postaraj sie sam myśleć,
      bo moja ostatnia komórka nerwowa odgryźnie sobie zaraz synapsę i nie będzie miał kto pomóc.

Skomentuj

Magik nie denerwuj się dopiero w to wchodzę i się dowiaduję i potrzebuje do tych spraw przewodnika. A ty jestes dla mnie MENTOREM i SKARBNICĄ WIEDZY za to wilkie dzięki. A kto pyta nie błądzi, nie ma głupich pytań są tylko złe zadane :)
        A jeszcze jedno ptyanie ile trzeba tak około mat na wygłuszenie drzwi przednich (mnij więcej).

Skomentuj

a co teraz? mam sam siebie zacytować?? pisałem że tak 50-80zł musisz wydać..
          skoro są po piątaku.. to licz!

a skoro Ci poleciłem kliknąć w link.. KLIKŁEŚ??
          przeczytałeś??

"Do wyciszenia pary przednich drzwi w WV Passacie zużyłem 13 mat, " tak chyba tam w linku ktoś pisze nie??

oło ło ło:
          i jeszcze jeden mój cytat z tego wątku:
          "zależy ile dziur masz w drzwiach i jak dokładnie to zrobisz"

tez mój

eh..
          no i co?

mója komórka nerwowa serio sobie odgryzie ostatnią synapsę jak będziemy na takim poziomi dyskutować.. :)
          i ja sie nie denerwuje. :)
          skąd..

Skomentuj

no to mam ostatnie proźbe do ciebie jak narazie:
            w jaki sposób wykłada się drzwi w samochodzie, albo masz jakąś zdjęcia instruktarzowe zeby to zrobić dobrze, będę wdzięczny.

Skomentuj

rusz dupe w necie jest kupe zdjęć.
              zobacz na www.audiocar.pl w dziale montaże.

Skomentuj

ja bym ci polacil cos odseparowanego zawsze to lepiej zagra niz tamte http://www.allegro.pl/item88524698_h...a_gratis_.html a Hertz słyszalem duzo pozytywnych opini na jej temat :)

Skomentuj

Harman nie czytałeś całego tematu dokładnie mianowicie chodzi o to że mi potrzebne są głosniki 130mm a nie 165mm bo takie nie wejda w miejsca starych głośników.

Skomentuj

zarowno hertz jak i helix robia 13cm odseparowane a co do skutecznosci 90 db to wcale nie jest tak malo nie spodziewaj sie za ta kase cudow

Skomentuj

Wiem że te firmy produkują 13cm ale mi chodzi o porade jakie sią opłaca kupić. Bo kolega poraził mi żeby kupić zestaw Boschmann-a
                      http://www.allegro.pl/item88166909_i...cm_gw12mc.html
                      ale mi chodzi o coś troche lepszego bo to nie chodzi o moc ale o jakość, a sam nie wiem czy Hertz i Heliix sa aż takie dobre, dlatego się prubję dowiedziec na tym forum.

Skomentuj

Polecam lekture tego i innych for internetowych Car-Audio, a napewno znajdziesz:

1.Opinie na temat głośników boschmana(podobno mieli kilka serii udanych) (Alphard i road star to taki sam shit).

2. Jak ci sie fartnie to może nawet będzie opisany i porównany głośnik który chcesz kupić (przeważnie nikt kto interesuje się Car-Audio nie wsadza do samochodu 13-tek, poczytasz zrozumiesz).

3.Od groma i ciut ciut fotek z wygłuszenia drzwi i montażu głośników (w fabrycznych i nie fabrycznych miejscach).

4. Faq napisany przez Nazara, który wiele wyjaśnia i po przeczytaniu(ze zrozumieniem) będzie ci co nieco świtać.

Jak chcesz mieć dobre podstawy teoretyczne, zanim dotkniesz samochodu rodziców, to polecam te kilka czynności, bo one nie zaszkodzą a mogą ci zaoszczędzić czas, kase i nerwy.

Ps.Jak poczytasz to nie bedziesz zadawał pytań głupszych ode mnie.
                        Ps.2 Nadal tu jestem, tylko teraz czytam a nie pisze.

Pozdro

Skomentuj

Czaruję...
                        X