Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Jakie srednie na polke do UNO??

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Jakie srednie na polke do UNO??

Witam. Chcialbym sobie zainstalowac na polce jakies midbasy. Odrazu dodam, ze w bagazniku siedzi juz GT4-12 ciety na 80Hz/12dB. Mysle, ze poleczke odseparowalbym od bagaznika, tak zeby glosnizki mialy jakies 3-5litrow przestrzeni na kazdy. Puszczone od 60-80Hz, gralyby pod wzmacniaczem CRUNCH V-6004 (mostek poszedl na sub, 2 kanaly jeszcze wolne po 90RMS kazdy). Cena za 2szt to max 130zl za uzywki. Nie musi byc rewelacja, jednak maja byc najlepsze w swojej cenie.

Prosze nie proponujcie mi ani paneli na drzwi, a ni "doloz xxx i kup xxx" bo to pozniej, narazie ma byc tak..

Aha i posiadam jeszcze w domku 2x ARN 226/03/8. czy one zdalyby egzamin jako sredniaki??

Po co Ci w półce głośniki jak masz w bagażniku suba :|? To jakiś bezsens. Jaki zestawik masz przodu?

Skomentuj

Na polce wyraznie zaznaczylem maja byc sredniaki!
      A z przodu mam jakies 10cm no-name i nie karzcie narazie ich zmieniac, bo wszystko w swoim czasie..

Skomentuj

Jako średniaki napewno nie, ja chcesz jakieś tanie średniotonowe to weź ARX-165-22/4 - szerokopasmówki z b.dobrymi średnimi i cena też na poziomie, któś mówił że nawet grają jak Hertz dsk 165

Skomentuj

a ja bym tak proponował przeczytac topic?
          to taka mala rada...

Skomentuj

porąbany pomysł, jedyna wyjście to separowny przód i sub w bagażniku( nic więcej nic mniej), nic z tyłu, poczytaj różne fora, gazety

Skomentuj

Macie racje, jednak postanowilem ze beda to tylko te 10 w desce rozdzielczej, w niedalekiej przyszlosci dojda panele na drzwi.. Jednak te 10 to no-name a mi zalezy zeby bylo przyzwoicie. Wiec co mi polecicie na 10cm?? Tak do 100zl

Skomentuj

http://allegro.pl/item89735835_alpin..._180_watt.html

Skomentuj

mam takie w tico ;]
                  nabyłem nowe za 50zł :)
                  dość głośne są ;] warto je subsonic-iem przyciąć od dołu - zalecane testy.
                  Wiadomo że z 4' to basu nie ma i tak, a tak to przynajmniej trudniej je przeciążyć :)

Skomentuj

Czaruję...
                  X