nikt Ci ne każe czytak do końca zawsze możesz przerwać w połowie lub na początku magic.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Czy warto kupić Dalco, First....
Collapse
X
-
Jesli chcesz przeznaczyc ok 300 zl za radio,ktore czyta mp3 i posiada kolorowy wyswietlacz to myslisz,ze "swietnie terafiles" ale czy o to chodzi aby dobrze wygladalo??Wiadomo,ze w Ca tez sie liczy efekt wizualny,ale jednak przedewszystkim chodzi o jakos dzwieku :) a w tym przypadku jest to cos, kosztem czegos :) pozdrawiam :)
Skomentuj
-
Zalezy czego oczekujesz od radia :) bo jesli chodzi o efekty wizualne,to mozesz jeszcze zmieniac podswietlenie,przykleic swiecace kostki i powiesic na nich choinke zapachowa :) oczywiscie zartuje,ale zobacz sobie na sprzet Nakamichi http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=91196551 to widzac to radio pewnie zastanawiasz sie co to za badziew :)ale jaki on ma dzwiek w porownaniu z markowymi Dlaco, First itdpozdrawiam :)
Skomentuj
-
Byłem na zlocie car-audio i pewien gostek z niepamiętam jakiej firmy ale odpowiedział mi na pytanie: "... a własciwie to dlaczego ludzie dostają świra jak widzą lub słyszą że coś w sprzęcie jest firmowego?" Odpowiedź:" Powiem Ci tak ludzie są głupi jak małpy, myslą że jak coś jest firmowe to dużo lepsze i chcą pokazać że ich stać, ale w rzeczywistości te takie i te drogie to prawie to samo, powiedziałem prawie bo jedna różnica jaka wyróżnia to zroższe to to że sprzęt pochodzi np.8 lat a ten tańszy 5 lat ale cena jest oczywiście o połowe wyższa od tańszego więc niekiedy jest wydać 2 razy połowiczną sume i kupić cośtańszego i cieszyć się dłużej nić wydać 2 razy większą sume od tańszego i cieszyć się krótszym okresem eksploatowania niz podwójna tania rzecz, a jeśli chodzi o jakość to jest minimalna różnica którą wykryją tylko urządzenia badające dźwięk"
Skomentuj
-
ja niedawno zmieniłem radio z całkiem niezłego kenwooda(przynajmniej tak mi sie wydawało)na alpine i na tych samych głosnikach ,na tym samym wzmaku i subie sprzet gra znacznie lepiej ,roznice usłyszałaby nawet moja babcia.nie zgadzam sie ze pomiedzy jakims firstem czy czyms takim, a pozadnym sprzetem roznice usłyszy tylko wykfalifikowane ucho moim zdaniem nawet głuchoniemy stwierdzilby roznice.a co to wyzej wymienionego ca to pewnie bylo pod jakas remiza gdzie wszyscy mieli takie radyjka pozdro
Skomentuj
-
malydawidek86, mowisz ze co jakis czas zmieniasz wciaz radio... moze wyciagnj z tego jakis wniosek? kup raz a dobre i twoj problem sie skonczy. skoro mowisz ze masz malo kasy a wciaz kupujesz nowki i sprzedajesz za pol darmo.
dobre radio to podstawa, a te wszystkie odpustowe strasznie mnie wkurzaja... nawet taki pioneer czy jvs to wygladem moga zabic;/ ale graja na pewno lepiej nic first.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez LondynczykMusze Ci powiedziec,ze mam Pionka Deh 7700 i jak narazie,to dobrze chodzi i nie slyszalem aby cos takiego sie dzialo.A jakie miales modele??
ja kupowalem kiedys dla znajomego na allegro pionera i wypada moim zdaniem lepiej niz mediony itp. ale moim zdaniem i tak lepiej dolozyc do firmowki :)
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Sound Wavezastanawiam się jakie funkcje są wam potrzebne w radyjku??
ja uzywam
- Remote (zasilanie wzmaka)
- wyjście niskopoziomowe (jw)
- reg głośności
- CD/MP3 następny katalog, poprzedni, następny track, poprzedni
- tuner następna stacja, poprzednia, zaprogramowane, RDS
i to wszystko!!
- rem
- hi out
- tuner
- volume
- fader
Skomentuj
-
Takero, a po kiego grzyba Ci wyjście hi? siem Ci chyba łomyliło z wyjscie chinch do wzmaka :)
secundo - daje sygnał do wzmaka :)
no i nie zapominaj o bardzo waznym EJECT
Pozatym moje radio wogóle bardzo skromnie wygląda :)
Kadr z "Golden Eye" :)
Skomentuj
Skomentuj