Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Jak zrobić małego suba?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Jurand1987, posłuchaj czegoś oprócz tego Audiona bo chyba nic nie słyszałeś.. a może wtedy zmienisz zdanie..

o kurna, załadowało mi sie to zdjęcie..
    miałem racje.. posłuchaj.
    przecierz ta fotką tylko udowodniłeś ze to kolorowa kupa

Skomentuj

narazie kolorowa :) zgadza sie ale jak sie obije kocykiem itp. ty pewnie odrazu miałeś głośniczki po 1000zł za sztuke w kolumnach(niestety mnie narazie na takie niestac),''doceniaj prace innych smutne ale prawdziwe : ] ''

Skomentuj

liczone to chociarz?

Skomentuj

niestety nieliczyłem(moja pierwsza konstrukcja),chciałbym sie nauczy od kogoś ale niewiem czy ktoś mi pomoże.... ma ona 96litrów

Skomentuj

zgadza sie ale jak sie obije kocykiem
            głośnika nie obijesz..
            niestety nieliczyłem
            o czym my tu mówimy?
            moja pierwsza konstrukcja
            czemu polecasz nnym czegoś czego nawet nie sprawdziłeś?
            chciałbym sie nauczy od kogoś
            po co pouczasz innych co dobre/złe?
            ''doceniaj prace innych smutne ale prawdziwe
            doceniam, fajnie.. teraz Ty poczytaj smutną krytykę.
            Jeśli chodzi o głośnik to naprawde polecam "Audion" Cena 119zł
            wywaliłeś kase w błoto.. czytaj alledrogo

Skomentuj

weź no sie chlopie odezwij na gadulca to postaram Ci sie co nieco wyjasnic skoro chcesz sie czegos nauczyc :]

Skomentuj

a moja pierwsza konsukcja była na głośnikach wymontowanych z samochodu i kosztowała mnie 0zl.
                i kto tu jest bogacz?

Skomentuj

ty pewnie odrazu miałeś głośniczki po 1000zł za sztuke ...
                  To byłoby dobre wyjasnienie gdyby ten głośnik był tani choć ...
                  Za taką kase ten głośnik to lipa choćby za to jak wygląda i za to że nie ma parametrów...
                  Co dla zwykłego zjadacza chleba problemem jest niestety...

Skomentuj

mysle ze problem bedzie rozwiazany w najblizszym czasie :]

Skomentuj

To itak jest nic kumpel se kupil tego Audionat to poprostu rece opadaja. Wiec tak buda ma 50litrok niby br tylko ze to zwykla dziura w obudowie dotego zeby bylo fajniej on twierdzi ze gra super ekstra tyle ze to wentylator. Ale ja to padlem ze smiechu na cyce jak on mi powiedzial ze qts spl mms i wszystkie parametry pomiezyl miernikiem takim zwyklym ja to poprostu sie posikalem ze smiechu. Ale przeciesz kolega stwierdzil ze ja sie nieznam i ten muj BSW to chlam ale coz sa ludzie i taborety conie?? :P

Skomentuj

spytaj sie go jak sie to mierzy chetnie obadam co ja mam hahahha

Skomentuj

Thiell i Smile pewnie się w grobie przewracają że tyle nad parametrami sie naliczyli a tu wystarczyło głośniczek pod miernik podłączyć i wszystko widać.

Skomentuj

ale jak on mms zmierzyl miernikiem,no tego niewiem --.--

Skomentuj

zastanawiam się, czy kolega Jurand1987 zasłużył sobie na sposób w jaki go przywitaliście.
                              Pozdrawiam

Skomentuj

ditomek, to się nazywa konstruktywna krytyka...

Skomentuj

Ciekawie tu :)mysle,ze kazda krytyke trzeba przyjac z pokora i nic w tym zlego,bo czlowiek jest bogatszy o wiedze,ktora moze tutaj zdobyc przeciez na tym polega to forum prawda?:) pozdrawiam

Skomentuj

Londynczyk, no właśnie o tym mówie :)
                                    jeśli ktoś wchodzi z taką konstrukcją to nie mamy Mu przyklaskiwać,
                                    tylko powiedzieć co jest nie tak - następnym razem będzie lepiej,
                                    a o to przecie chodzi - o rozwijanie się ciągłe, a nie stanie w miejscu...

Skomentuj

Czaruję...
                                    X