Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Radio za 300 - 400 zł z MP3

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Radio za 300 - 400 zł z MP3

Plaunje zakup radia z mp3. Mam do wydania 300 do 400 zł nie więcej. Co polecacie za tą cenę ?

Narazie wynalazłem na allegro coś takiego:

http://www.allegro.pl/item94153476_s...cja_3m_ce.html
    oraz
    http://www.allegro.pl/item93842579_p...nowy_2006.html

Kryterium jakim sie kieruje:
    - ładny kolorek podświetlenia :) co najważniejsze czytelny również w dzień
    - samoprzesuwające się nazwy mptrójek
    - panel
    - RDS
    - powinien czytać katalogi na płytach
    - jakośc dzwięków bez znaczenia ponieważ audiofilem nie jestem i każdy z w miare firmowych sprzętów mnie zadowoli.

Jeśli nie ma nic spęłniającego wszystkie te warunki to może być o zbliżonych.

Z gory dzieki za pomoc.

jakośc dzwięków bez znaczenia
    bierz mediona za 120zł i idz za reszte na balety.
    zmądrzejesz to wróć.

[ Dodano: 2006-03-26, 20:44 ]
    ładny kolorek podświetlenia :)
    ostro z Ciebie lać można.
    samoprzesuwające się nazwy mptrójek
    :) giiiiit.. super szpan.

Skomentuj

Re: Radio za 300 - 400 zł z MP3

Zamieszczone przez ziutek0
      każdy z w miare firmowych sprzętów mnie zadowoli.
      [ Dodano: 26-03-06, 20:45 ]
      magik,jak bedzie jechal autem to ma sobie naciskac przycisk zeby mu literki przesuwaly sie?

Skomentuj

Zamieszczone przez magik
        jakośc dzwięków bez znaczenia
        bierz mediona za 120zł i idz za reszte na balety.
        zmądrzejesz to wróć.

[ Dodano: 2006-03-26, 20:44 ]
        ładny kolorek podświetlenia :)
        ostro z Ciebie lać można.
        samoprzesuwające się nazwy mptrójek
        :) giiiiit.. super szpan.
        Ty chyba chory jakiś jestes ? Jeśli dla ciebie dzwię ma takie znaczenie że wydajesz 2000 na sprzęt to twoja sprawa ale wiedz że są ludzie którzy mają inne priorytety. A jeśli nie masz nic ciekawego do powiedzenia to lepiej idź na balety.

Skomentuj

a ty sie zachowuj jak człowiek,chyba potrafisz kulturalnie odpisac?

[ Dodano: 26-03-06, 20:53 ]
          albo zignorowac,mowienie zlotem a milczenie platyna czy cos tedy... ;]

[ Dodano: 26-03-06, 20:53 ]
          przeszukaj forum,jest kilka tematów o radiach...

Skomentuj

o co Ci chodzi?
            przecierz dałem Ci realną propozycje spełniającą Twoje wymagania.
            kup mediona.
            jeśli chcesz to nawet ci poszukam linka na allegro.
            a z Twoich priorytetów mogę sie śmiać .. bo śmieszne są.
            za 400zł to spokojnie można kupić bardzo dobre radio o porządnym dzwięku..

jeśli wolisz świecidełka.. Twoja sprawa.
            dla mnie jesteś idiotą.

[ Dodano: 2006-03-26, 20:56 ]
            eee... nie będe nikogo ignorował..
            będe wyrażał swoje opinie i bede oceniał.
            może zostane prezydentem.

Skomentuj

magik,myslalem ze jestes mądrzejszy,niewidzisz ze napisał ze jakosc go zadowoli z firmowego radia?z firmowego ale z pozadnej firmy a nie firmy krzak(dalco first i co tam jeszcze)
              co do podswietlenia,sa niektore radia ktore maja takie podswietlenie ze poprostu szpeci radio,razi w oczy itp.

[ Dodano: 26-03-06, 20:58 ]
              O IGNOROWANIU BYŁO DO AUTORA TOPICU,NIE DO CIEBIE. --.--

Skomentuj

firmowe?? a dalco albo first to nie fimra?? wystawiaja fakture itp maja swoj znak wiec first to tez firma... a do kolegi ziutka mam pytanie czy ma on zamiar sluchac muzyki czy ogladac przesuwajace sie napisy i kolory podswietlen....

Skomentuj

Tasior, mam Ci przypomnieć jaki to Ty super specjalista jesteś?
                  co Ty mi tu o mojej mądrości..
                  dal mnie to autor postu głupoty powypisywał, wyrzuci kase w błoto i chce kupić świecidełka.. nie radio.
                  Tobie Tasior to też nie ma co tłumaczyć bo jeszcze pare michów temu podpierałeś swoje teorie głównie uśmieszkami i też inteligencją nie grzeszyłeś.. też Cie ktoś do porządk przywołał.

a raz na jakiś czas trzeba nazwać rzeczy po imieniu a nie owijać wszytko w "może pomyśl nad.. może dobre będzie.. a czemu chcesz.."
                  dla mnie sprawa jest prosta:
                  do dupy z takim myśleniem jakie zaprezentował autor postu. i nie będe to sie ścierał..:)
                  narazie

Skomentuj

Ja mam do sprzedania Pioneera DEH-4700 4x50 W , MP3 itp .... kopmletny z pudełkiem, instrukcjami, kostką, ramką itp .... bardzo mało używany, stan idealny, naprawde super radyjko - 400 zł

Skomentuj

magik a moglbys wymienic radyjka ktore ty polecasz w tej cenie ? Bo sam czegos szukam ale oczywiscie radia na przyzwoitym poziomie. Chcialbym aby poradzilo sobie w miare dobrze z przednimi glosnikami bez koniecznosci wzmacniazca , oraz aby mozna bylo nim sterowac subem , mp3 i to chyba na tyle. Z góry dzieki za propo.

Skomentuj

Widze ze niektórzy zbyt serio potraktowali kryteria które napisałem. Fakt samoprzesuwające się napsiy wrzuciłem bo mi na myśl tylko przyszło. Nie musi tego być. Ale panel, katalogowanie mp3, to że panel ma być czytelny w dzień to chyba ważne jest. Niechce kupić Mediona czy Dalco żeby za rok kupować nowe bo to siądzie. Wole kupić coś markowego najtańszego ale żeby pograło troche. Buty też nie muszę kupowac Nike, Adasia czy Pumy ale jak kupie buty za 19,99 z promocji w Biedronce to miesiąc wytrzymają.

Skomentuj

Ja kupilem na razty pionka 6800 moze do tanich nie nalezy ale jestem bardzo z niego zadowolny:) a 50 zl miesiecznei to nie duzo :)

Skomentuj

Witam! Ja mam pionka z aukcji model deh-2820mp ma zielone podświetlanie przycisków i białe wyświetlacza. Jest czytelny w dzień i w nocy(o niebo lepiej niż blaupunkt serii cd51). Niestety dla Ciebie napisy nie przesówają się automatycznie. Żeby zobaczyć całą nazwe trzeba przytrzymać jeden guzik, co w czasie jazdy nie jest zbyt bezpieczne. Polecam to radyjko. Moze nie ma zbyt wielu bajerów ale za takie pieniądze nie mozna oczekiwać Bóg wie czego. Wyświetlacz nie jest zbyt okazały(mi pasuje bo nie lubie choinek w aucie) ale dzięki temu nie razi w oczy. Kupiłem go od tego gościa z aukcji za 380 zł jakieś 2 miesiące temu. Zadzwoniłem z pracy a on był u mnie z radiem za pół godziny. Ma też dużo innego sprzętu w dobrych cenach. tel do niego 604689109 Marcin.
                            Polecauhttp://www.allegro.pl/item92547982_pioneer_deh_2800_2820_2800mpb_nowy_na jtaniej_gwar.html

Skomentuj

a czy dalco i first to pozadna firma? napisałem zeby cos z pozadnej firmy!...

[ Dodano: 27-03-06, 11:02 ]
                              przesuwajace sie napisy=jak chcesz wiedziec jak sie nazywa piosenka to trzeba to jakos odczytac co?

Skomentuj

tak wiec zamiast jechac bedziesz patrzyl na wyswietlacz i czytal tytuly piosenek... zreguly jak jest wyswietlany tytul to jest wyswietlany tak zeby dalo sie go odczytac... pozadna firma hmm czasem taki dalco jest pozadniejszy od tych waszych pionkow albo jest to zupelnie to samo... jaka wedlug ciebie tasior to jest porzadna firma ca?? sony? panasonic?

Skomentuj

Hmmm... Wiec tak :) Jesli chodzi o firme,to polecam Alcatel - slyszalem,ze robia niezle kilofy dla gornikow :) oraz super zestawy garnkow,gdzie mozna ugotowac ziemniaki bez wody dla osob starszych hehehe a tak na powaznie:) to Sony ma slaby mechanizm laserowy(jazda na naszych pieknych drogach,sprawia,ze laser,a raczej mechanizm szybciej szlag trafa)jednak trzeba przyznac,ze maja one ciekawe modele :) Panasonic...moj znajomy ma,kupil go 2 miesiace temu i chce go sprzedac... Pioneer-sam jestem posiadaczek radyjka tej firmy i nic innego nie powiem,jak to,ze jest bardzo zadowolony :) Jesli chodzi o Kenwood 'a,to sytuacja jest podobna,jak u Sonego(mechanizm) ale nowe modele posiadaja nawet niezle brzmienie(mowimy o tych najwyzszych modelach). Clarion i Alpine - wiadomo co i jak :) Sa jeszcze inne firmy : JVC, Blaupunkt,ale juz nie chce mi sie o nich pisac :)

Skomentuj

sony nigdy nielubialem i nieuwazam ze jest dobra firma,chyba ze te najwyzsze modele,
                                    mysle ze jakis Alpine,lub Blaupunkt.

co do tych napisów,niemiesci sie zawsze cala nazwa...

[ Dodano: 27-03-06, 15:43 ]
                                    własnie przeczytałem wyzszy post,niesugerowałem sie nim.

Skomentuj

jezeli chodzi o radia to polecam radio maryja...

Skomentuj

Ja w tej cenie polecałbym jakiegoś używanego Pioneera sam mam pionka i jestem z niego zadowolony :)

Skomentuj

Czaruję...
                                        X