Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Medion - tanie DVD do auta :)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Medion - tanie DVD do auta :)

Dzis mialem przyjemnosc (bo to bylo nawet fajne) przetestowac Mediona DVD.
    Na aukcjach wygląda tak:
    http://www.allegro.pl/item95528478_t..._gw_f_vat.html

Moja fota to:

Dlugo sie szarpalismy z uruchomieniem samego wyswietlacza bo w instrukcji bylo podane ze nalezy pewien kabel podlaczyc pod lampke hamulca recznego (zeby nie mozna bylo ogladac DVD podczas jazdy) po krotkiej rozmowie z czlowiekiem z allegro okazalo sie ze kabel jednak trzeba zmasowac wrrrrr :)
    i obraz wskoczyl

pilot przypomina te z domu :) ..lezy na siedzieniu
    i wcale nie jest intuicyjny ...przyciski menu sa przypadkowe ..nie podoba mi sie

obraz jest fajny i nie ma czego sie czepiac w koncu ten zestaw kosztuje tyle ile uzywana Alpina z zameczonym wyswietlaczem.

dzwiek ..pelna bania ...jakosc ...slaby jest itp mdly i wszystko gra jak z domofonu. (ale cena dalej kaze mi sie nie czepiac :) )

Ogolnie
    wszystko wypas ..antena do radia i tv ze wzmacniaczem ..dlugie kable dobrze oznakowane koncowki ...chyba nawet kobieta to uruchomi :) wyjscie na wzmacniacze (brak wyjscia na subwoofer) wejscie zewnetrzne RGB
    wyswietlacz ma kilka katow polozenia w osi poziomej i pionowej

po tym dzisiejszym tescie dzis zlapalem zajawke na cos takiego w swoim aucie ...bo jak widac moja alpinka lezala na lewarku w ciszy i spokoju z drugiej strony trzeba poczekac az pare zlodziei - qurw zdechnie ..albo lapy zaczna im ucinac.

Super sprawa i przedewszystkim super widowiskowa
    Cieszy oko ..moze podlaczajac pod wzmaka ucieszy rowniez ucho :)
Czaruję...
X