Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

gwizdy stuki

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

gwizdy stuki

ostatnio brat kupil wzmaczniacz na glosniki wysokotonowe baubunkta cos tam cos tam
    po podlaczeniu okazalo sie ze problem ktroy pojawia sie na wzmaczniaczy no name ktory pracuje z suybem przeniusl sie na nowy wzmak

gdy auto chodzi slychac w kazdym glosniku gwizd - syk gdy silnik nie chodzi na niskich poziomach glosnosci sa stuki

jestem przekonany ze to wina radia pioner nie pamietam modelu ale kosztowal 1000 zl :P
    myslalem nad zmiana masy od radia ale czy to cos da ?? spotkaliscie sie z takim problemem ??

Slyszalem o takim problemie i rozwiazanie go bylo zakupienie nowych kabli od radia do pieca :) czyli kabelki chinch RCA powinno zadzialac :)

Skomentuj

Albo ekran niskopoziomowych, albo ew zle położenie kabli - w złym miejscu.

Skomentuj

czy wy naprawde myslicie ze ja polazylem kable zasilajace obok czinczow ? oby nie :P
        mysle ze to jest ewidentnie wina radia ... ale teraz nie wiem czy sytuacje moze uratowac masa podpieta w innym miejscu :| narazie nie mam innego radia by sprawdzic ten shit

Skomentuj

Czaruję...
        X