Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

zasilenie 2 x AP

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

zasilenie 2 x AP

Potrzebuje zasilic 2 x AP + powerbassy (16,5), czy moze byc taki system:

apeki - wzmacniacz
    power - samo radio?

I jakie wzmacniacz pod takie dwa kolosy :o bralem pod uwage Carpowery

Lepiej kup jednego AP i carpowera 500w (nigdy nie pamiętam ich numerków)
    Dwa AP to dużo za dużo jak do samochodu osobowego, ale jak chcesz koniecznie,
    to każdemu po takim właśnie wzmaku.
    PB z radia ? - nie...

Skomentuj

http://allegro.pl/item97178258_sklep...zcatestow.html
      ??

nie wiem co bym z drugim zrobil, i ze skrzynia... wszystko poszykowane.... i stoi bo napedzic sie tego nie da :[

Skomentuj

możesz sprzedać :)

Skomentuj

ale co by te dwa z autem robily... strach pomyslec... da sie to w ogole zasilic?? tzn dac sie da na pewno, ale czyms z allegro w stylu carpower... czy oni nie robia tak mocnych wzmacniaczy?

Skomentuj

Jakbys chcial sprzedac AP to wal do mnie

Skomentuj

Zamieszczone przez Maxi
              Jakbys chcial sprzedac AP to wal do mnie
              Pragne je zasilic poki co, ale jesli nie podolam finansowo to oczywiscie jestes pierwszy w kolejce

Skomentuj

Czesc!
                W "sejczento" moj koleszka ma 2 x AP i nie taki diabeł straszny(...) Wszystko to pedzi właśnie ten CarPower. Głośniki spiete szeregowo, wzmacniacz zmostkowany. Watów starcza:)

Skomentuj

kazdy ma po 100 AP w bagazniku a na forum nikt o tym niewie i niema zadnych fot...

zalatw jakies fotki.

Skomentuj

Tak? ciekawe... Ja naprzykład w bagażniku mam zapas oraz butle od gazu, żadnych 100 AP tam nie widziałem, chyba jutro jeszcze raz tam zajże...

Skrzynka jest nie wykonczona, surowa płyta, wzmak lezy na skrzynce, wszedzie kable bo nie ma miejsca na zrobienie tego inaczej, więc czym sie chwalić? Odrazu bedzie zj*ba od całego forum za "super instalacje".
                    Postaram sie skołować jakoś cyfrówke i cyknac pare zdjec.

Skomentuj

chodzi mi o to ze kazdy mowi ze kolega ma ap,(lub inny glosnik ciekawy) ale niezrobi fotek zeby moznabyło nacieszyc oko,niby to surowa konstrukcja ale zawsze cos.
                      zrób fotki,i olej komentarze,albo poprostu wrzuc do topicu nieskonczone konstrukcje.

Skomentuj

Przepraszam, źle to zrozumiałem:) Jak dobrze pojdzie to jutro beda zdjecia.

Skomentuj

Mój sub na AP (46,64 l, strojenie na 39,5 Hz) napędzany Monacorem HP 602

Skomentuj

Radek , dobrze widze ze to rozpureczka na tyle?

Skomentuj

Zamieszczone przez Virus_No9
                              Czesc!
                              W "sejczento" moj koleszka ma 2 x AP i nie taki diabeł straszny(...) Wszystko to pedzi właśnie ten CarPower. Głośniki spiete szeregowo, wzmacniacz zmostkowany. Watów starcza:)
                              Wątpie czy watów starcza :P napewno jest głośno, ale totalny wypas byłby jakby każdy AP dostał swoją znamoionową. Monacor ma 500W przy 4R w mostku, przy 6R bedzie miał 350W dla dwóch AP to troche za mało.

Skomentuj

Zamieszczone przez Ete
                                Radek , dobrze widze ze to rozpureczka na tyle?

Tak, nissan 100nx z dachem targa jast bardzo plastyczny i wszelkie usztywnienia bardzo dobrze działają na trakcję.

Skomentuj

czy ja wiem czy zamało. najlepiej usłyszeć "to":)

Skomentuj

Albo narzie kup sobie jeden pieecyk, jak bedzie ci za malo to dokupisz drugi :))

Skomentuj

do tego stx-a trzeba monacor-a ale HBP 1502 , 500W w mostku . to go ruszy, a po 175W na glosnik to malo , gdybys dostal w tym czinku 500W na apeka to zobaczylbys co to potrafi ;D

Pozdrawiam!

Skomentuj

ja zrobie dzis fote mojego ap w golfie 2 to wrzuca ja odrazu tutaj,

pozatym wtrace jeszcze jedno pytanie czy carpower HPB 604 jezeli zmostkuje na 3 kanaly to te dwa na front beda stabilne przy 2OHm ??

Skomentuj

Czaruję...
                                        X