Może ktoś mi podpowie,naprowadzi,szukam głośsników 165mm w drzwi z dobrym kopem.Docelowo w konfiguracji 3 way.Kupiłem na pałę Focale ale to nie ta liga.Jak by ich nie ciął to są bez charakteru.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Głośnik 165 mm z dobrym kopem
Collapse
X
-
Nie muszą być nowe,budżet plus minus 1000zł.Zastanawiam się nad https://blackdotaudio.eu/glosnik-tan...0,1393645.html jeśli głębokościowo się udało to chyba bym nic więcej nie szukał.
Skomentuj
-
Jeśli to ma być w drzwi, a nie komory musisz szukać głośnika z dużym Qts powyżej 0.5 najlepiej. Inaczej będą miały mało basu. Bo w drzwiach głośnik gra prawie jak free air. I w miarę niski FS. Najlepiej jak by miały 0.7-0.9 Qts.
Wysłane z mojego SM-A530F przy użyciu Tapatalka
Wszędzie był, wszytko widział, na wszystkim się zna...
Wulgarny, przemądrzały to właśnie ja.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez umberto Zobacz posta.Kupiłem na pałę Focale ale to nie ta liga.Jak by ich nie ciął to są bez charakteru.
Ja od kilku lat mam KR2, napędzam Steg K4.01 i nie narzekam.. W poprzednim aucie nawet suba nie miałem, a ilość niskich tonów mnie satysfakcjonowała. Nie cierpiałem, tyle, że poprzednie auto miało spore furtki. Teraz mam je w aucie z małymi drzwiami, musiałem trochę mocniej od dołu podciąć i dołożyć pompke w bagażniku. Grają szybko, kopliwie, a i nogawkami potrafią pozamiatać.
Skomentuj
Skomentuj