Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Głośnik 165 mm z dobrym kopem

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Głośnik 165 mm z dobrym kopem

Może ktoś mi podpowie,naprowadzi,szukam głośsników 165mm w drzwi z dobrym kopem.Docelowo w konfiguracji 3 way.Kupiłem na pałę Focale ale to nie ta liga.Jak by ich nie ciął to są bez charakteru.

Nowe czy używane? jaki budżet?

Skomentuj

Nie muszą być nowe,budżet plus minus 1000zł.Zastanawiam się nad https://blackdotaudio.eu/glosnik-tan...0,1393645.html jeśli głębokościowo się udało to chyba bym nic więcej nie szukał.

Skomentuj

Jeśli to ma być w drzwi, a nie komory musisz szukać głośnika z dużym Qts powyżej 0.5 najlepiej. Inaczej będą miały mało basu. Bo w drzwiach głośnik gra prawie jak free air. I w miarę niski FS. Najlepiej jak by miały 0.7-0.9 Qts.

Wysłane z mojego SM-A530F przy użyciu Tapatalka

Wszędzie był, wszytko widział, na wszystkim się zna...
        Wulgarny, przemądrzały to właśnie ja.

Skomentuj

Zamieszczone przez umberto Zobacz posta
          .Kupiłem na pałę Focale ale to nie ta liga.Jak by ich nie ciął to są bez charakteru.
          Ciekawostka. A co to za Focale, czym napędzane i jakie auto?
          Ja od kilku lat mam KR2, napędzam Steg K4.01 i nie narzekam.. W poprzednim aucie nawet suba nie miałem, a ilość niskich tonów mnie satysfakcjonowała. Nie cierpiałem, tyle, że poprzednie auto miało spore furtki. Teraz mam je w aucie z małymi drzwiami, musiałem trochę mocniej od dołu podciąć i dołożyć pompke w bagażniku. Grają szybko, kopliwie, a i nogawkami potrafią pozamiatać.

Skomentuj

RSE 165 napęd xetec 4 kanałowy modelu nie pamiętam,Berlingo

Skomentuj

Czaruję...
            X