Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Radio do +- 200 zl :)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Radio do +- 200 zl :)

Witam. Potrzeebuje kupic mojemu starszemu niedrogi odtwarzacz cd a najlepiej i mp3. Znacie moze jakis model . Wiadomo ze jesli nie znajde nic z mp3 wybiore samo cd. Kasety nie wchodza w gre. Bedzie to napedzac firmowe glosniczki jakie byly w Vectrze . Z góry dzieki za propozycje .

Moze cos takiego ?

http://www.allegro.pl/item99900803_r...mala_kase.html

Aha i musi posaidac wyjscie na wzmacniacz .

Sonego sobie odpuść, kup jakąś firmową używkę. Pioneer albo Blaupunkt. Spokojnie zmieścisz sie w 200 zł jak dobrze poszukasz.

Skomentuj

a z mp3 jakas uzywka sie znajdzie do tych 200 pln'ow ? Mozesz cos polecic ?

Skomentuj

Radio z MP3 za 200 zł nie zagra, tylko będzie buczeć. Lepiej kupić CD, zdecydowanie.

Skomentuj

Potwierdzam, Pionier CD bedzie dobrym i oplacalnym rozwiazaniem.
          Niedawno byl za kolo 300 zl jakis markowy CD z MP3 w MM, ale z glowy mi wylecialo. :))

Skomentuj

Ete, to był panasonic jakiś tam :)

Skomentuj

To jak Panasonic, to odradzam, graja bardzo neutralnie, ale lepiej wyzsze modele i z LINE out moglby byc problem.

Skomentuj

Jeśli twojego ojca nie interesuje jakość, tylko "żeby coś grało" to wystarczy mu coś pokroju mediona. Kumpla ojciec ma takie podejście i od roku jeździ z micromaxem na orginalnych głośnikach(KIA Rio). Nie ma z nim żadnych problemów. Z tego co pamiętam jest w nim jedno wyjście na wzmaka(standardowe stereo).

Skomentuj

Zamieszczone przez Ete
                  To jak Panasonic, to odradzam, graja bardzo neutralnie, ale lepiej wyzsze modele i z LINE out moglby byc problem.
                  bez przesady...
                  Czego się spodziewać za 300zł ?
                  Jest to firmówka z prawdziwą gwarą i mp3, w tej klasie cenowej nie mówi się o brzmieniu ;]
                  Pozatym neutralne brzmienie to minus ?

Skomentuj

Wlasnie o to chodzi. Aby cos buczalo. Ale za rok ja bede juz mial prawko wiec tez bede samochodzik pozyczal. Suba na ap + monacor dorobie i mysle ze z medionem jakos to zagra ?

Aha zostaje jedno wazne pytanie. Czy bedzie dobrze czytac zwykle cd-r cd-rw ? Mozna tym sterowac subem

http://www.allegro.pl/item98816762_o...a_progres.html

wyglad ma niekiepski ale jak wykonanie ?

Skomentuj

to lepiej poczekaj z subem, a kase zainwestuj w radio bo to podstawa...

Skomentuj

ale nie nie . Suba planuje poooozniej , jak juz sie oswoje z prawkiem ale radio zostanie.

Patrzcie znlazlem takie cos. Cena 300 zl ale firmowka i dosc wysoki model

http://www.allegro.pl/item100347460_...kazja_zg_.html

http://www.allegro.pl/item100317969_..._p3600mpb.html

Skomentuj

Ehh mój Medion był kupowany w identycznej sytuacji jak Twoja, przełożyłem go do swojej fury później, gra już ponad 3 lata (prawie 4y) w sumie jako napęd do suba, gwizdaków i średniej klasy głośników jest OK. Duży plus, to że nie przerywa-nieraz sam jestem zaskoczony jakąc dosyć szybko po "drodze" z płyt betonowych. Ja tam nie narzekam, ale podobno to jest tak jak się trafi...

Także jeśli masz zamiar sobie robić w niedalekiej przyszłości jakieś konkretne CA na porządnych głośnikach - to mocne radio to podstawa- lepiej dołozyć tą stówe(lub dwie:) i kupic powiedzmy jakiegoś Pionka albo coś w tym stylu.

Skomentuj

Zawsze w Medio-wynalazkach boje sie o laser, ze padnie.
                            No i jeszcze w jakim aucie bedzi jezdzil, bo wlasnie przez telepanie wymienialem radia. Pionek najlepiej sobie radzil. Chociaz jesli kupujesie urzywke i nie wyrabia to oplaca sie dac na wymiane gumek, kosztuje to 30-40 zl a roznice potrafi byc kolosalna (mialem przypadek taki z blaupunktem, u mnie masakra, a po wymianie gumek w maluchu sportowym nie przeskakiwal:)

Skomentuj

PETERS podaj konrektny model tego mediona. A co uwazacie o tych radiach co podalem w poprzednim poscie ?

Skomentuj

Starszy model, bo dosyć dawno kupiony- MD 4366

Skomentuj

Czaruję...
                                X