posiadam dwa pudła po 14 litrów i nie wiem co z tym zrobić ;/.Pomyslałem ,ze wsadze jakis tani przetwornik i tu mam do dyspozycji 100zł(po 50 zeta na przetwornik).Drugim ograniczeniem jest wielkośc głośnika,zmiesci sie tam 20 cm ewntualnie 22cm.Zależy mi na duzym spl (chociaż wiem,że nie uzyskam Bóg wie czego).Myslałem o Lw800 ,który zbiera pochlebne opinie,ale czy nie ma czegoś lepszego:)?
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
tani sub na 20 cm
Collapse
X
-
benq, to ze przetwornik ten zbiera pochlebne opinie wcale nie sprawia ze jest to dobry przetwornik.
Poprostu w tej cenie konkurencja jest tak mizerna ze nawet byle co (wystarczy ze minimalnie lepsze od pozostałychgłosników) zagra dobrze a już staje sie "faworytem" (grupy cenowej).
pamiętaj ze taki LW 800 to jeden z najtańszych głosników i oferuje adekwatne do ceny brzmienie - nawet jesli ma pochlebne opinie :)
Pozdrawiam
Skomentuj
-
Najpierw chciałem zajać sie subem,a potem dobiore napęd pod niego.Zapomniałem dodac ,że celem suba na być duzy spl w granicach 50-60 hz(chodzi mi o dobre łup),takze niskiego zejscia nie musi posiadać,ale zeby impuls był w granicach rozsądku.Moze zapodać jakaś estradówke w tą bude?.Jeszcze jedna sprawa jezeli lepszym rozwiązniem bedzie zastosowanie 1 glośnika za 100zl niż dwa po 50 zł to ok.
Skomentuj
Skomentuj