Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Nowosc??Pytanie co to jest warte??

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Nowosc??Pytanie co to jest warte??

Co o tym sadzicie??Jest to warte zainteresowania??
    http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=99083601

dziekuje za wypowiedzi i pozdrawiam :)

co to jest "Phantom Woofer " ?
    Jeśli jakieś podbicia w pasmach które podają - 100, 150 i 200 Hz
    to naprawde hi end

Skomentuj

pewnie podbicie pasma albo podbicie portwela przy zakupie :) bo wiadomo,ze mozna wiele pisac o funkcjach,ale czy tak na codzien to sie wykorzystuje?? ciekawi mnie ten wyswietlacz,bo z tego co pamietam,to w modelach Sony CDX - M1000TF ( i nie tylko ten model,ale takze inne,ktore maja 32 tys kol) nie maja sciaganego panela
      http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=99817601

[ Dodano: 2006-04-25, 23:43 ]
      Jesli chodzi o Sonego a dokladnie o CDX-M9900 to strasznie sie kiedys na niego napalilem,ale niestety nie mial sciaganego panela,nawet jesli mialbym kieszen,to nie widze tego aby chodzic gdzies z calym radyjkiem... Dlatego zakupilem Pionka :) a teraz ten Panasonic... Ciekawi mnie ile to jest warte??czy placimy tylko na ten kolorowy wyswietlacz??czy moze jednak jesli chodzi o jakosc dzwieku,to jest znaczaca poprawa co do wczesniejszych modeli??

Skomentuj

w tej cenie szczerze odradzam... niesluchalem i wogole ... za ta cene napewno nie panasonic... w tej cenie to juz szukaj nakamichi

Skomentuj

sony?
          panasonic?
          rany! i jeszcze tyle kosztuje!!
          nie powariujcie.. to tylko wygląda moim zdaniem, za tyle $ to można już dobre radio kupic a nie cos co jest prawie radiem..
          nie mówie też że sony nie robi dobrego sprzętu.. :) bo robi i hiendowy, to jednak to jakaś podpierdółka żeby zwabić bogatych dresów.
          Jeśli jakieś podbicia w pasmach które podają - 100, 150 i 200 Hz
          to naprawde hi end
          to chyba jakieś możliwosci cięcia pasma.. (?) taki bass engine czy cuś co to udaje..
          jak dla mnie nie ma czym sobie głowy zawrac.. jak chce w autku zobaczyć ileś tam kolorów to patrze za okno, lub na moja piękną i jest miło.. a nie na wyświetlacz.. :)

Skomentuj

heheheh :) Magik ciekawa ta Twoja wypowiedz :) wiesz kiedy zaczynalem zabawe z CA to wlasnie chcialem kupic takiego Sonego,bo myslalem,ze co drogie i fajnie wygladajace,to najlepsze,ale JUZ z doswiadczenia wiem,ze tak nie jest i podkreslam to,ze jakis czas temu sie o tym przekonalem :) a pytac zawsze mozna,bo licze sie ze zdaniem innych ludzi :) pozdrawiam :)

[ Dodano: 2006-04-25, 23:59 ]
            ludzi,ktorzy maja o tym pojecie zapomnialem dodac Pozdrawiam :)

Skomentuj

Czaruję...
            X