Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Wzmacniacz First do suba do fiata 126...

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Wzmacniacz First do suba do fiata 126...

Panowie ja tu jestem nwy i mam takei zapytanie planuje sobie kupic ten glosnik i zrobic skrzynie otwarta i niewiem ile litrowa chciał bym zeby było to jak najmniejsze ale zeby tez ładnie grało? i mam jeszcze jedno pytanie bo nie wiem czy mam odpowiedzniego wzmaka jego parametry:
    Moc maksymalna 1600 W - 4x400
    Moc RMS 2x80 W
    Współczynnik zniekształceń 0,05 %
    Pasmo 10-30 kHz
    Regulacja tonów wysokich i niskich
    Wzmacniacz 2 kanałowy z mozliwością mostkowania na 2 / 1 kanał - np. do subwoofera
    Stopnie wejściowe z mozliwością regulacji
    Zabezpieczenie przed przeciążeniem i przegrzaniem
    Pozłacane złącza RCA

a i jeszcze jedno czy bedzie to ładnie grało bo ma fiata 126p i chce to wsadzic sobie na tyne siedzenie do bolida

jesli mas 1600 w max a 80 rms to prazka

Skomentuj

Ma 2x80RMS czyli na suba jak sobie go przełacze to ma 160RMS a te 1600 to dane z pudla

Skomentuj

To się zdecyduj w końcu co masz , piszesz 4 x 400 , potem 2/1 ? Co to First jest ?

Skomentuj

no racja first jest

Skomentuj

Podzieliłem...
            anntek, następnym razem nie zaśmiecaj tematu...
            jeśli to jest first to te 80w też przesadzone jest ...
            daj linka do aukcji z allegro gdzie to kupiłeś ;]
            bo coś mam wrażenie żę dałeś 80zł ;]

Skomentuj

First ma w sobie 2 kości TDA1554. 4x15W.

Skomentuj

heh

Skomentuj

nie kupowalem tego tylko dostalem od kuzyna z tuba juz i ten glosnik powiedzial ze juz jest wyruchany a nie ma na nim zadnych parametrow i chcialem sobie zlozyc nowy bo kuzyn kupil sobie caly nowy sprzed blaupunkt a co do syfu na forum ktory zrobilem to przepraszam postaram sie zebu juz sie nie powtorzyl ten blad. A i jeszcze jedno ja nadal nie kumam czemu zasmiecalem ten post przecioerz si epytalem czy ten glosnik ruszy pod tymwzmakiem a temat umiescilem w dzile o danym glosniku o ktory mi chodzilo

Skomentuj

Według mnie kuzyn powinien sobie znaleźć wybrankę serca a nie biedne głośniki :P (bez urazy oczywiście :)

"....ten glosnik...powiedzial ze juz jest wyruchany" a potem dał go tobie.... feee

Skomentuj

No bo mial go wywalic do kosza to ja go przejolem jak za free to czemu nie no i che sobie zrobic jakas skrzynie basaowa do baka wiec poleccie mi jakis glosnik to bedzie stylu na siedzeniu i dobrze by bylo jak by nie byl kosztowny ten glosniek

Skomentuj

stx 27/150 lub 22/120 bierz wersje ss ma zóltą membrane i fajnie wyglada

Skomentuj

stx 27/150
                          ano :)

Skomentuj

Aha czyli takiego mi polecacie a jaka skrzynie do niego panowie zamknieta czy otwarta i ile litrow ma miec

Skomentuj

Closed 40-45 l

Skomentuj

wszystko jak na tacy.. a i tak pod firstem dobrze nie zagra..

Skomentuj

Czaruję...
                                X