Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

GMS 830

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

GMS 830

witam. co myslicie o tym glosniku? mial ktos z nim stycznosc? wlasnie kupilem go nowego za 60 zl na allegro i zastanawiam sie czy dobrze zrobilem. mysle ze on bedzie tylko na przejsciowy okres czasu. chce po prostu zeby to jakos gralo a z czasem wymienic na cos lepszego. pozdrawiam

daj linka do niego

Skomentuj

http://allegro.pl/item102196116_300_..._830_nowy.html

Skomentuj

Re: GMS 830

Zamieszczone przez zygo
        kupilem go nowego za 60 zl na allegro i
        dales 70 + przesylke :) ale mniejsza podejrzewam ze ten glosnik to nic rewelacyjnego poszukaj w necie parametry T-S i wtedy cos mozna pomyslec jak nie to w 45l closed i moze jakos zagra :)

Skomentuj

nie 70 tylko 65 w takich aukcjach placi sie ta mniejsza kwote no wiem raczej ze niczego szczegolnego sei spodziewac nie mozna ale to naprawde tylko na chwile. za jakies 2-3 miesiace powinno juz byc cos lepszego

ktos mi kiedys powiedzial ze GMS to najtansza firma ktora juz "jakos" brzmi no ale nie wiem. 70 zl to niewielkie pieniadze wiec mozna sprobowac

w przyszlosci chce kupic przynjamniej STX-a 30-300-4-AP albo cos lepszego

Skomentuj

slyszalem 25cm rewelacja to to nie jeest ale za ta cene to ok
            ogólmie dobry glosnik

Skomentuj

tylko przydaly by sie parametry bo nie ma co go wkladac w przypadkowa buda...

Skomentuj

liczyć!
                na gms t kiedyś jeden biały samochód był.. ino że wy go pewnie nie znacie.. :)

Skomentuj

Czaruję...
                X