Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Magnat Transforce 1200 - pytanie o wymiary.

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Kudłaty, żebyś wiedział, że bardzo prosta jest konstrukcja JIGa ale narazie nie jestem na tyle zdesperowany zeby w to pakować niewiadomo ile zapału konstruując piędziesiąt przyrządów, które i tak przydadzą mi się tylko raz! Pozatym aktualnie jestem w trakcie budowy wzmacniacza (co prawda na STK) a nienawidzę zabierać sie za jedną rzecz jeśli innej nie skończyłem. Pozatym ludzie!!! Wchodzicie mi na ambicje elektronika!! :)

Skomentuj

nikt ci nie wchodzi na ambicje... zarowno jig jak i pream sa banalnymi przyrzadami do zbudowania dlatego ich sie nie kupuje... a ty mylisz akustyke z elektronika

Skomentuj

jig to pare rezów i 3 przełączniki...
        można nawet 2 dać...

Skomentuj

Kudłaty, rzeczywiście akustyka i elektronika to dwie różne dziedziny! Jednak są ze sobą nierozłącznie powiązane i mają ze sobą bardzo wiele wspolnego. Aha przypomnę, że nie mam jak zmierzyć owego przetwornika bo go poprostu skradziono razem ze skrzynią :( Nie oczekuje ze ktos zrobi cokolwiek za mnie... tylko dla mnie, bo jeśli bym miał jak, to dawno bym tego sam dokonał i nikogo o to nie prosił prawda? Wiem ze Magnat to również złom, ale wiele osób (w tym ja) sobie chwali tą markę i nie budzi uśmiechu na ustach (no może czasem) ludzi jeśli się czasami coś o tym sprzęcie powie.

Skomentuj

jelsi ta obudowa jest porzadna to nie oplaca ci sie jej robic... 150 pln to nie majatek sczegolnie ze ok 100pln wyniesie cie samodzielna budowa

Skomentuj

Kudłaty! Szacuneczek! :) widzę ze jako jeden z niewielu wypowiadających się podszedłeś do sedna sprawy na poważnie i poszukałes troche :) Wiesz prawdopodobnie zrobię tak jak mówisz (myślisz) i kupię gotowca. ale do tych 150 dolicz sobie troszke za przesyłkę bo jak nie patrzeć to jest to ciężki i wielki HDF :) Ale jednak robione fabrycznie na 100% będzie dokladniejsze/ładniejsze/efektywniejsze.

Skomentuj

Kudłaty, masz racje - lepiej przytaknąć ;]

Skomentuj

Hmm....Nigdy w magnaty niewierzylem. Wedlug mnie to tylko nazwa i jakas tam opinja wyrobiona przez ludzi dla kturych lupanie doprowadzajace do wymiotow jest extra i wogole hi endowe. Pozatym na STX'ach klepalo jusz duzo ludu wiec jest sprawdzony gra dobrze i niejest kosmicznie drogi. A co do tego ze na stx'ach niebuduje sie demo carow jest proste bo wszyscy leca na firme i tyle znam kolesi co maja Xploda w bagazniku i jak sie przejechalem to myslalem ze sie pozygam ale dlaniego to gra siwtnie skoro tak jest to neich tak zostanie. Koles chce magnata neich e go kupi tak sie napewdza machina handlowa. Proste nieuszczesliwiac nikogo na sile i tyle jeden lubi jak mu nogi smierdza a drugi lubi zapach kwaitkow.

Skomentuj

He,he,dokładnie,super ujęte.Ciekaw jestem miny autora postu na widok mojego 2.1 w pokoju...e,nie będe okrutny ;]

Skomentuj

Umberto no to pochwal sie co tam masz :) na pewno nie będę zdziwiony gdyż mi wystarcza mój zestaw skladający sie z jednynie 2 kolumn podłogowych i wzmacniacza stereo, a co do konstrukcji z subem to również taką posiadam tyle że w kinie domowym... Nie mam zamiaru nikomu udowadniać swoich racji tak jak wy to próbujecie zrobić chełpiąc się swoją próżnością, i pisząc 30 postów wogóle niepotrzebnych i niechcianych przez nikogo gdy wystarczył by tylko jeden osoby, która by podała pomocną dłoń.

Skomentuj

Czaruję...
                      X