Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Co radzicie???wzmak

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Co radzicie???wzmak

jaki wzmak pod te 2 glosniki polecacie??

http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=104696853

pozdr.

zanim pomoge ci ze wzmakiem to mam takie jedno pytanie:
    Czym kierowales sie w wyborze glosnikow ??

Skomentuj

zussa, postaraj się je zwrócić - może jeszcze dasz rade...

Skomentuj

Kierował sie pewnie tym że jest na nim napisane 500W<lol>

Skomentuj

...albo kolorem

[ Dodano: 2006-05-19, 22:49 ]
          "Głośniki Eliptyczne 8 - drożne" - czy ja dobrze widze... czego to teraz niewymysla...

Skomentuj

Kierował się pewnie marką hehe nie no dzoke taki, zussa masz 2 rozwiązania: albo oddasz je do sklepu z powrotem albo bedziesz miał dzwięk bardzo ale to bardzo słaby, jego jakość będzie mierna i wogóle, a pod wzmaka niepodczepiaj tych jojek bo popalisz cewki (no chyba że jakiegoś FIRSTA)

Skomentuj

Eheh, coś mało wiarygodne są dane do tego głośnika. Nie chce tu dobijać zainteresowanego tymi głośnikami ale też nigdy nie dałbym za nie tyle pieniędzy. Jest tak duży wybór, że można byłoby spokojnie znaleźć w tej cenie coś nieporównywalnie lepszego. Podobnie jak inni tutaj radziłbym Ci je oddać albo zamienić.
              Ten sam sprzedawca u którego je kupujesz oferuje też na Allegro np. JBL GTO 936e.
              Nie wiem czy Ci takie wystarczą bo mają zaledwie 100W RMS i są tylko 3-drożne :] Fakt że to nie to samo co osiem dróg :P ale na pewno będziesz z nich zadowolony. Jak sie da to sobie je wymień :)

Skomentuj

Czaruję...
              X