Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

co sadzicie o Hertz ES 250 do auta do suba??

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

co sadzicie o Hertz ES 250 do auta do suba??

witam jestem zainteresowny tym glosnikiem na suba chodiz mi o to zeby glosnik bym mocny (wole miec zapas mocy)jak najmniejsza skrzynie do glosnika.chyba ze macie cos do polecenia to piszcie co polceacie.chyba ze tez nad hertz es300 ale to juz chyba bedzie za duzo skrzynia.wzmak to kupie dopiero jak kupie glosnik.a o drazu mozecie doradzic jaki wzmak heh.i che szybki bas nie zeby sie przeciagal nie lubie takiego.szybki i gleboki.schlucham HH i nieraz roznych.max na glosnik 330zl mam
    dzieki
    pozdrawiam!!

hmmm hertz raczej do super szybkich nie nalezy... zdarza sie mu rownierz przeciagnac, zabuczec i rzucic miechem... jak chcesz miec szybko i kopa to pomysl o dlsie, bsw ipt.

Skomentuj

W HH szybki bas??
      Gitare basowa przetworzyc to jest problem ale to rock a nie HH gdzie wszystko na syntezatorach i grom wie jak to ma brzmiec. Tylko glosnosc i buczenie sie liczy.

A wzmak to mam tanio monacora hpb602 200W RMS

Skomentuj

audiobahn ;]

Skomentuj

chodziło mi o to zeby nie przeciagal zeby bas nie przymylal i czy 25cm spokojnie starczy do auta czy lepiej juz inwestowac w 30cm??ale znowu chodzi mi o jak najmniejsza skrzynie.doradcie cos co wy byscie kupili.albo co slyszeliscie i jak gra.dzieki

Skomentuj

audiobahn,22L

Skomentuj

nie mozesz az tak porownywac srednicy glosnika do wielkosci obudowy bo np moj JBL W12GTi mimo to ze ma 30cm to moze grac w obudowie juz 28L

Skomentuj

ok dzieki za te odpowiedzi!!
                to teraz co polecacie do 330zl w malej budzie a zeby spoko gralo nie przeciagalo i bym wykop jak bedzie trzeba bylo glosniej posluchac.wole miec zapas mocy niz jej brak

Skomentuj

beyma power, bsw ;p

Skomentuj

Ja mam tego Hertza w BR nie tłumionej, ok. 20l, strojony dość wysoko. IMO - gra ładnie. Co prawda robiłem tylko odsłuch na Matronixie, ale teraz szykuje sie wzmak Janka 300W

Skomentuj

es250 gra już od jakis 20lbr lub 15l closed.
                      to teraz co polecacie do 330zl w malej budzie a zeby spoko gralo nie przeciagalo i bym wykop jak bedzie trzeba bylo glosniej posluchac
                      a ile masz na wzmaka ?

Skomentuj

witam!!
                        na wzmak mam tez z 330zł.
                        nie musi byc nowy ale zeby byl dobry.

Skomentuj

mysle ze monacor byl by odpowiednim wzmakiem. W tej cenie nie kupisz nic lepszego w tak niskiej cenie. A slyszalem ze dobrze sobie radzi. Irek w ktoryms poscie sie oferowal. Pogadaj z nim.

Skomentuj

ale zawsze moze poszukac uzywanej alpinki v12
                            low-END

Skomentuj

o alpince mozesz pomazyc bo za mrv t303 /t300 trzeba dac od 240-300zl i one maja 2x50rms lub 120 w mostku. stanowczo zamalo

Skomentuj

Czaruję...
                              X