Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

zabudowa car audio

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

zabudowa car audio

wit wita

zaczynam robic i projektowac zabudowe w swoim aucie
    zabudowa ma byc nastawiona max. na show .
    mam tylko taki problem otoż jak jest maksymalnie wykorzystany bagaznik to jak np wymienic zarówke lub jak wyjac kolo z bagaznika .
    Przyznam sie ze nigdy nie bylem na zlocie car audio tak ze pozostaja mi tylko zdjecia a na nich nie widze zadnych klapek itp.
    Bardzo proszę o sugestie

chcę zrobic cos takiego

http://www.carmania.pl/306.html

Pozdrawiam
    WIT

z tego co mi sie wyaje to w tym 306 to jest tylko maskownica... ale sam juz nie wiem... z tego co sie orientuje to maz dwa wyjscia
    1. zrobic zabudowe rozbieralna
    2. nierozbieralna

Skomentuj

Może się myle, ale tam pod spodem głośniki mają do dyspozycji tylko bagażnik, nie widzę, żeby były w skrzyni - tylko tylna ściana przy kanapie. To jak chcesz show, to zrób tak jak jest na tych fotach, a górną klapę z głośnikami daj na siłownikach i w razie czego będzie podnoszona - jezeli włókno szklane było by czymś wzmocnione to taka opcja miała by rację bytu.

Skomentuj

włókno wzmocnic corematem, skrzynki pod spód obowiazkowe.

Skomentuj

a ja mam takie male pytanko czy to nieprzeszkadza i niepogarsza grania jak glośniki sa membranami do gory ??

Skomentuj

a w którą strone ma być lepiej?

Skomentuj

Magik,jesli jets membrana do gory to sie lekko zapada ,bo ona tez wazy.wg mnie malo to zmienia.

Skomentuj

wit wita

jezeli chodzi o coremat to zbrojenie z niego lipne sluzy on tylko do rozlozenia naprezen w laminacie , ale to temat rzeka trzeba by zalozyc nowy post.
                Zastanawia mnie tylko jak firma B&W robi kolumny nautilius w ksztalcie slimaka z laminatu i nie uzywaja chyba do tego zadnego mdf itp a kosztuja duzo a sa z laminatu ???????????

Pozdrawiam
                WIT

Skomentuj

panowie gdzie dorwe w necie silowniki ?

Skomentuj

Czaruję...
                  X