Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Katalogi CAR AUDIO - Gdzie zamawiac??

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Katalogi CAR AUDIO - Gdzie zamawiac??

Mam pytanko gdzie mozna zamawiac katalogi CA?? szukam juz i szukam i tylko na stronie Clariona znalazlem opcje zamow Katalog. Chcialby wiedziec co w trawie piszczy a za glupie katalogi na allegro 10 zl sobie rzycza a wiem ze sa za darmo... glownie co mnie interesuje :
    JL, JBL, Helix, IT, Clarion,alpine, wszystko co jest lepsze od bushmana, alpharda i i nnych badziebstw :P

michone, niewiem dokladnie o co Tobie chodzi ale poszukaj w sklepach z takimi glosnikami.

Skomentuj

chodzi mi o takie ksiazki z tym co jest w ofercie na ten rok itp :) clariona mam w pdf alpinke i dlsa powiedzieli mi ze mi wysla do domu poczta, co do sklepow to niestety w mojej kochanej Legnicy jest jeden zaklad CA ale niestety... poziom nie jest najwyzszy :) napisalem do obslugi Intertechnika ale oni wysylaja tylko w niemczech :( szukam dalej :)

Skomentuj

michone, jak znajdziesz to daj znac:) tez bym sobie zamowil :)

Skomentuj

narazie oficjalny importer na polske alpine i dlsa napisal ze mi wysle jak dojdzie to dam znac na stronie www.clarion.com daj na jezyk polski i na kontakt i tam mozesz sobie na maila zamowic pdfa 5 mb ja juz se sciagnelem.

Skomentuj

michone, w katalogu z Intertechnika niewiele jest z dzialu car audio. a sam katalog powinienes dostac w www.qba.com.pl

Skomentuj

Moze maja sam katalog do CA??nie iwm np sony tak ma a it tez ma bardzo duzo sprzetu do zaoferowania z kategori CA

Skomentuj

Czaruję...
              X