to 154 seria pierwsza , a smigam vectra b sedanikiem obudowa to 100l netto br
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Opinie o BSW 184 II
Collapse
X
-
no tez slyszalem ze jest gorsza , myslalem o zamawianiu 154 II z niemiec , a tam raczej nie bede mogl odmienic:( wiec pomyslalem ze juz lepiej 184 zakupic. Na allegro jest aukcja ze stara serią http://www.allegro.pl/item125708602_..._noweczki.html ale ma tez dostep do II bo ma w opisie aukcji cennik II serii
BSW124-II 320,-
BSW154-II 430,-
BSW184-II 550,-
niby mala roznica cenowa miedzy 154 a 184
Skomentuj
-
Zamieszczone przez takerodomel85, tak - krytykować innych i naskakiwać na nich potrafisz,
no i do tego ciągle powtarzać że nikt nie chce Ci pomóc...
Zamieszczone przez takeroinaczej - co jest nie tak z 15 ?
czego brakuje ?
[ Dodano: 2006-09-12, 10:34 ]
Zamieszczone przez MaxiNapisz ze jestes z forum diyaudio i czy moglbys wrazie czego wymienic 15" na 18".
Bude pod 15" masz akurat
Skomentuj
-
mówisz że chcesz 18 bo 15 nie starcza...
ale żeby móc doradzić trzeba wiedzieć w czym niestarcza :|
18 już zalatuje estradą, zamiast 184 wolałbym typowo samochodową 15, choćby axx-a który jest w podobnej cenie ew sonic-a 15 lub np http://www.allegro.pl/item126976522_...gwarancja.html i jeszcze jednego CP1502.
Skomentuj
-
Słuchajcie,wystarczy sobie wyobrazić ile więcej powietrza przepompuje 18-stka.Może się szybko okazać że ta owa 18-stka gra znacznie dynamiczniej niż 15-stka i to przy mniejszej mocy.Auto to kraina niezbadana do końca pod względem akustyki i czasami pewne teorie rozjeżdżaja się z praktyką.Faktycznie że różnica w cenach jest skromna,może warto się pokusić o 18-stke,tylko ja ze swej strony sugeruję closed.Zejście i tak będzie piekielne bo w autach to norma.Szkoda tylko że tego w czasie jazdy nie słychać :neutral:
Skomentuj
-
Zamieszczone przez umbertoDokładnie,kto dotąd się jarał BR w aucie niech spróbuje closed.Warto.
PZDR
MatiPTP
Skomentuj
-
MatiPTP, czyli masz lipe z przodu.U mnie mivoci pięknie się zgrywają z Polkiem w closed i raczej nie mam prawa narzekać na cokolwiek.
Co prawda mam chęć zaingerować w zwrotki ale jakos mi tak nie po drodze.System robiony pod kątem słuchania muzyki w celach relaksacjnych.Efekciarstwa nie znoszę.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez umbertoMatiPTP, czyli masz lipe z przodu
Zamieszczone przez umbertoSystem robiony pod kątem słuchania muzyki w celach relaksacjnych.Efekciarstwa nie znoszę.
PZDR
MatiPTP
Skomentuj
-
MatiPTP, zależy co kto lubi.I tak w samochodzie w czasie jazdy wsio poniżej 40Hz niknie.Robiłem różne cuda na różnych głośnikach,wszystko jest pięknie na parkingu,pierwszy wyjazd burzy całą koncepcję.
Mówisz o jakości,i słusznie.Na obecną chwilę cieszę się jak dziecko że nie telepią się mi jakieś plastiki,blachy od rezonansów a mijane małolaty nie oglądaja się za mna jak za jakąś zwiejskotuningowana calibrą dudniąca na kilometr.Zakres basowy osiągnąłem taki jak sobie wyobrażałem,szybko,sprężyście i jak trzeba da się go odczuć na ciele.Fakt faktem z pomiarów w obecnej budce sięgam niemal 25Hz z niewielkim spadkiem ale co mi z tego jak i tak tego nie usłyszę,a napewno nie podczas jazdy.I dlatego preferuję od pewnego momentu closed z silnym napędem.
Skomentuj
-
co racja to racja... na postoju wszystko brzmi tak fajnie 'ciekawiej' i 'glebiej' bas sieba niemal pieka... ale co z tego ze podczas jazdy mamy slyszalene okloice 40Hz i to tez nie jest tak jak powinno. oststnio bawilem sie w CA i przyznaje ze jak br to tylko wysoko strojony ale i tak closed bedzie najlepszym wyjsciem.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Ravelandtylko trzeba poczekac bo musze zrobic skrzynke na niego
To co,może mały teścik?W sumie dzięki mnie Mivoci schodzą jak ciepłe bułeczki na allegro a pół roku wcześniej chętnego nie było :grin:
Skomentuj
Skomentuj