jestem ciekawa :] czekam na relacje :)
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Opinie o BSW 184 II
Collapse
X
-
widze ze niektorzy nie moga sie doczekac
wiec narazie tylko filmik z pracy free air przy 300rms i 10Hz
http://rapidshare.com/files/3469661/..._BSW_18-II.mpg
jezeli ktos nie zdazy obejrzec niedlugo powinno byc na realmofexcursion
ogladajacie w WMP bo wtedy powinnien pojsc caly w innych przegladarkach moze sie ucinac po 9s
Skomentuj
-
wstepny odsluch dokonany
skrzynia 140l netto strojona na 35Hz
zasilanie 990atx
opinia nie jest jeszcze w 100% pewna gdyz odsluch byl dokonany na szybko czyli po 30s z paru szybkich uworow(hard techno) plus kilka pelnych kawalkuw d'n'b
wrazenia wzrokowe
no coz gglosnik duzy ale jak sie na niego patrzy to wcale sie nie wydaje taki duzy dopiero jak sie przylozy do niego inny mniejszy lub wezmie do rak (bydle naprawde ciezkie), troche traci kolorem(niebieski) ale mam podswietlanie w kolorze niebieskim wiec jeszcze ujdzie, najgorzej jak ktos go zobaczy to sobie mysli ze to kolejny tani bezfirmowy glosnik
wrazenia sluchowe
co do jakosci sie nie bede wypowiadal i zroznicowaniu dzwiku gdyz nie dosc ze bylo na szybko to jeszcze od razu prawie na fulla wiec o jakosci nie ma co mowic
szybkosc jest zadziwiajaca jak na takie bydle gra powiedzmy tak ja lanzar max12 w skrzyni nie wiecej niz 45l(na moj sluch lanzar w 49l ma juz ogromne opoznienie w porownaniu z tym bsw), zejscie ma podobne do lanzara czyli nie za nisko nie za wysoko(chociaz to sie moze jeszcze poprawic po jakims czasie), telepie nawet niezle, znacznie lepiej niz 2x pionek 306dvc ale przy wyzszych czestotliwosciach przy tych najnizszych pionki lepiej telepia
to chyba na tyle
jak cos sie zmieni to poinformuje
oczywiscie napisze jeszcze jak z jakoscia basu ale musiscie dac mi troche czasu i glosnikowi na dobre wygrzanie sie
niedlugo nakrece filmik i wrzuce na realm-a
Skomentuj
-
Szkoda że jest tak mało o brzmieniu :/
Może napisz więcej o brzmieniu, a mniej o telepaniu ? :)
No i byłoby fajnie gdybyś zarzucił jakąs płytkę z muzyką w stylu Jarre, Dire Straits, czy może jakiś jazz lub ogólnie coś ambitniejszego aby była możliwość powiedzenia więcej o jakości reprodukowanego przez głośnik basu.
Skomentuj
-
Ej,widzę że po za żyłka handlową nie wiele masz wspólnego z akustyką,typowo allegrowe podejście.Ma łupać,latac i wogóle.A nie tędy droga.
Tuba się liczy,brak tylko wooferka.Ja niestety w ciemno nie dam ponad 5 stów,sądziłem że w ramach małej reklamy mozemy liczyć na egzemlarz testowy,tak jak to robi np.Stx.Ale się chyba przeliczyłem,żalu nie mam.Najwyżej poczekam pare tygodni i dostanęwersję "black" prosto z raichu.I taniej :razz:
Skomentuj
-
kolego umberto pomyliles chyba mojego nicka z przedstawicielem handlowym
musze Ci powiedziec ze jestem zwyklym userem a nie tym za kogo mnie uwazasz
wiec jak chcesz na testy to sobie kup sam
a z akustyka mam sporo wspolnego, wiecej niz ci sie wydaje
i to nie jest zadna REKLAMA, ja w tym poscie nikogo nie reklamuje i nikogo nie sponsoruje
to chyba tyle odemnie
PS.mam nadzieje ze mnie teraz zrozumiales
Skomentuj
Skomentuj