Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Łada Samara

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Łada Samara

uuuuuuuuh. nawet nie wiem co powiedziec:)

Skomentuj

TatoTurbo, Twoje dzieło ?

Skomentuj

jeszcze nie umiem tapicerowac ..ale kto wie ? :)

Skomentuj

Tyle tam tych dodatkowych zegarow... ciekawe co tam za motor siedzi :twisted:

Skomentuj

podobno 300Hp ma miec

Skomentuj

dla mnie wszystko ok poza kolorem tapicerki.... a taka lada to sam bym sie powozil :P

Skomentuj

hm.. co wy tu ciekawego takiego widzicie? jak dla mnie to z zewnatrz jest wiejski tuning... no a srodek calkiem calkiem, chociaz ta plastikowa deska rozdzielcza mi sie wogole nie podoba, no i jakos pusto, wole Porsche

Skomentuj

jak to jest wedlug Ciebie wiejski tiuning to jaki nie jest?? wiejski tiuning to jest robienie czegos co nie ma wyrazu... tutaj mamy ladny lakierek, przyciemnione szybki, fajne alusie i polozony na glebe... jedynie lotka taka sobie ale ty chyba nie wiesz co to znaczy wiejski tiuning... jak dla mnie to jest normalny tiuning...

Skomentuj

hm.. tani samochod wart ok 1000zł, czarne szyby na maxa, masa szpachli aby poszerzyc go troche, no i spojler ktory ani nie wyglada jakos ani do niczego nie sluzy... mi sie nie podoba... felgi mi sie tylko podobaja z zewnatrz

[ Dodano: 2006-09-15, 22:24 ]
                    juz bardziej mi sie podoba moj seryjny Roverek

Skomentuj

fajna łada mnie to sie podobaja te kable przylaczeniowe u dolu subka

Skomentuj

no, to tez mi sie bardzo podoba, szczegolnie ten pierwszy kabelek i wtyczka :), robie suba do domu moze tez taka wtyczke zasilajaca zamontowac com? :) chociaz w domu to juz tak fajnie chyba nie bedize wygladalo, szczegolnie jak bedize to z tylu i nie bedize widac hehe

Skomentuj

Zamieszczone przez greg00
                          masa szpachli aby poszerzyc go troche, no i spojler ktory ani nie wyglada jakos ani do niczego nie sluzy...
                          chyba u Ciebie ...sa inne pomysly na blotniki...
                          spojler dziala od 80km/h ...jakie masz auto? bo ta fajansowa (Twoim zdaniem) samara z oska bedzie mila 300Hp to moze Ci wklepac :)
                          zastanow sie nad E30 :P hahahah

Skomentuj

zreszta nie chodzi tu ile kosztuje auto tylko o to zeby auto bylo jedyne w swoim rodzaju... wystarczy sie popatrzec ze lakier polozony jest idealnie... a puszka takiej perly nie kosztuje 50zl... i jak autko bedzie mialo 300ps to watpie zeby ktos sie bawil w kilogramy szpachli... sam znam czlowieka ktory w autko warte 5 tys wsadzil ok 20 i co z tego?? jego sierka wygladala przeslicznie... ale mylicie pojecie wiejski tiuning...

Skomentuj

Zamieszczone przez greg00
                              hm.. tani samochod wart ok 1000zł, czarne szyby na maxa, masa szpachli aby poszerzyc go troche, no i spojler ktory ani nie wyglada jakos ani do niczego nie sluzy... mi sie nie podoba... felgi mi sie tylko podobaja z zewnatrz
                              greg00, nie to ze Cie nie lubie, ale czytajac twoje posty wniskuje ze tanie samochody = kupa. Niekoniecznie tak musi być. Nie ktorzy ludzie nie majac duzo $$ wola sobie stuningowac, podrasowac to co maja pod reka. Spojrz na to :
                              http://www.streetracing.pl/forum/vie...=34679&start=0
                              http://www.streetracing.pl/forum/vie...=33153&start=0
                              http://www.streetracing.pl/forum/vie...=32177&start=0

Myśle, że tutaj nie trzeba nic dodawac :twisted:

Skomentuj

a włąśnie najtrudniej jest stuningować stary i tani samochód...
                                z tym że niektórych tuningować po prostu nie ma sensu - np tico ;]
                                żeby coś z nim zrobić trzeba go praktycznie całego od nowa skonstruować ...
                                więc de facto taniej jest kupić coś lepszego, co przy okazji jest duużo lepsze.
                                Choćby np Colta czy Civic - bardzo fajne wozy na które się nieco nastrajam ostatnio. :)

Skomentuj

mi sie marzy crx :) taki z silnikiem v-teca 150 ps

Skomentuj

Zamieszczone przez takero
                                    z tym że niektórych tuningować po prostu nie ma sensu - np tico ;]
                                    no i tak samo mysle o tej ladzie...
                                    dla mnie ten samochod nie ma ani jednego ladnego ksztaltu z zadnej strony, nic mi sie w nim nie podoba jesli chodzi o seryjny samochod, chociaz tutaj podobnie jest...
                                    lakier moze ladnie wyglada, ale te poszerzenie i spojler... ;/
                                    tez lubie stare samochody, ale chodzi mi o stare ale jare, a nie stara kupe ***, a tak mysle o tym samochodzie

[ Dodano: 2006-09-16, 17:30 ]
                                    o.. np. ta syrenka mi sie podoba... warszawe ktos ladnie zrobil w polsce, ale to naprawde ladnie wygladalo, a nie to to...

[ Dodano: 2006-09-16, 17:31 ]
                                    powiedzcie szczerze, nie wstydzilibyscie sie takim jezdzic?? bo ja np. tak

Skomentuj

ja to bym sie wstydzil syrena albo warszawa jezdzic
                                      off top sie robi

Skomentuj

oo... to troche przesadzone jest :) ale to chyba tylko democar :),
                                        beznadziejnie ten TV wyglada, chyba ktos wsadzil normalny stary TV 15" i zabudowal deska rozdzielcza :) bo na LCD to to nie wyglada

[ Dodano: 2006-09-16, 20:31 ]
                                        ja to bym sie wstydzil syrena albo warszawa jezdzic
                                        to chcesz powiedizec ze bys wolal jezdzic ta lada niz warszawą?

[ Dodano: 2006-09-16, 20:33 ]
                                        to jest zrobione ladnie, ze smakiem :razz:

Skomentuj

Czaruję...
                                        X