Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

a co o tym sadzicie?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

a co o tym sadzicie?

na przod http://www.allegro.pl/item126386279_...io_warto_.html

na tyl http://www.allegro.pl/item125907691_...ja_od_ss_.html

pod radio 4x45 panasonic

prosze o fachowe posty bo ja troszeczke ciemny w tych sprawach jestem :P

u.... nie chcialbym byc na twoim miejscu, zaraz co nie ktorzy cie niezle zjada za takie glosniki

[ Dodano: 2006-09-15, 00:26 ]
    lepiej podaj iile chcesz na to wydac tylko :)

Skomentuj

300zł pewnie ...bedzie gralo ..ciezko o cos lepszego

Skomentuj

Zrób na początku dobry przód (za 300 zł coś dobrego kupisz) a poźniej będziesz myślał czy potrzebujesz tyłu :)

Skomentuj

tak zrob dobry przod za 300zł np: Hertz a moze doplacisz troszke i kupisz Morela ?
          mdli mnie juz od tego

Skomentuj

Hertz, Morel, Rainbowy albo Power Bass, wybór jest naprawde spory...

Skomentuj

Helix jeszcze ;]

ale napewno odpuść sobie elipsy.

Skomentuj

ok, a mozecie podac gotwe zestawy np. jakis link bo nie wiem czym sie kierowac :/

Skomentuj

magnaty na przód jeszcze ujdą ale elipsy beda sypac wysokimi tonami (i to mocno)
                  ja proponuje zamiast elpis wziac tvm 16cm wspólosiowa za 30zl sztuka lub jakas basowa 16

Skomentuj

Hertza proponuję wykreslić z listy,szkoda kasy.Bynajmniej DSK :???:

Skomentuj

Zamieszczone przez umberto
                      Hertza proponuję wykreslić z listy,szkoda kasy.Bynajmniej DSK :???:
                      uffff :) ...hertz

Skomentuj

http://www.allegro.pl/item127691023_...a_gratis_.html
                        a takie glosniki na tyl nadaja sie?, dokladnie chodzi mi o tylnia polke

Skomentuj

Hmm kazde sie nadaja, ale powiedz mi jedno ! Po cholere ci slabe glosniki z tylu i z przodu jak mozesz kupic dobre glosniki to przodu ! Sluchasz muzyki z tyłu czy z przodu ? Kurde szkoda ze moj tata tak samo mysli... ze glosniki z tylu to przeciez wazniejsze... :???:
                          Kup sobie raz porzadne glosniki do przodu potem jakis wzmak np jakis blaupunkt czy alpine do 200zl cos wyrwiesz. Bedziesz mial przynajmniej dobre z przodu stereo. Oczywiscie nie pomijajac wytlumienia drzwi :cool:

Skomentuj

Zamieszczone przez vip
                            Hmm kazde sie nadaja, ale powiedz mi jedno ! Po cholere ci slabe glosniki z tylu i z przodu jak mozesz kupic dobre glosniki to przodu ! Sluchasz muzyki z tyłu czy z przodu ? Kurde szkoda ze moj tata tak samo mysli... ze glosniki z tylu to przeciez wazniejsze... :???:
                            bo ja naprawde sie ani troszeczke nie znam na naglosnieniu auta:)
                            to w sumie glosniki z tylu sa nie potrzebane?:P, a pasazerowie z tylu tez chca posluchac muzyki :)

Skomentuj

Zamieszczone przez guerrero
                              to w sumie glosniki z tylu sa nie potrzebane?:P
                              nie...
                              to tylko psuje scene itd.
                              Pasażerowie siedzący na tylnej kanapie mają raptem metr więcej do głośników przednich więc raczej będą słyszeć bez pomocy półki... ;]
                              pozatym zamiast 2 lipnie grających zestawów lepiej kupić jeden który zagra.

Skomentuj

ok dziekuje wszystki za podpowiedz i chyba zdecyduje sie na http://www.allegro.pl/item127388427_..._62_nowe_.html
                                http://www.allegro.pl/item125988167_...wy_zestaw.html
                                a z tylnia polka dam sobie spokoj

a teraz pewnie beda problemy z montazem:)

Skomentuj

ale to sa chyba mk I stare zapasy :) moja zwrotnica w mk II wyglada inaczej...

Skomentuj

no wlasnie to jest najnowsza edyCJA HELIX BLUE 62 (bez mkII)
                                    poprostu naj naj naj nowśiejsze :razz:
                                    low-END

Skomentuj

guerrero napisał/a:
                                      to w sumie glosniki z tylu sa nie potrzebane?:P
                                      nie...
                                      to tylko psuje scene itd.
                                      Pasażerowie siedzący na tylnej kanapie mają raptem metr więcej do głośników przednich więc raczej będą słyszeć bez pomocy półki... ;]
                                      pozatym zamiast 2 lipnie grających zestawów lepiej kupić jeden który zagra.
                                      tjaaa...

siedziales w samochodzie który mial z przodu i z tylu glosniki??

Skomentuj

Czaruję...
                                      X