Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Nowe audio w moim Audi

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Nowe audio w moim Audi

Witam!

Od dwoch miesiecy jestem szczesliwym posiadaczem Audi A3 z 97 roku. Ma ono seryjne audio tzn radio Audi Beta i seryjne glosniki w drzwiach i boczkach przy tylnej kanapie. Gra to jak kazdy seryjny zestaw czyli malo ciekawie. Chcialbym to zmienic na cos lepszego. Na dzien dzisiejszy dysponuje buzdzretem w wysokosci 1kzl(suma ta moze sie zwiekszyc z biegiem czasu). Na poczatek napewno trzeba wygluszyc drzwi i teraz moje pytanie ile to kosztuje tzn za ile "magik" moze mi wygluszyc drzwi?
    Taka jest moja propozycja:
    -radio PIONEER DEH - P5600 MP(lub inne z tym ze musi miec czerwone podswietlenie)
    -glosniki HERTZ ESK 165 lub DLS B6A lub PowerBass S-6C, ktory z tych zestawow najlepiej mi zagra?(seryjnie zamontowane sa glosniki 130mm i nie wiem czy 165 beda pasowac, czy ktos orientuje sie jak to jest w tym Audi?)
    -wzmacniacz- tutaj to nie wiem co wybrac.
    A i jeszcze jedno ile kosztuje montaz takiego zestawu?

hm... a co ty sam nie dasz rady wytlumic drzwi? :)
    bylo pare tematow o glosnikach na przod itp, moze najpierw maly przeglad forum ?:) (bardzo to polecam mozna sie duzo nauczyc :) )

Skomentuj

http://diyaudio.pl/viewtopic.php?t=5525

Skomentuj

btw. bardzo fajny samochodzik, sam marze o takim. (1,9tdi) jaki silniczek masz?:> i co mozesz powiedziec o samym aucie?

Skomentuj

A co sądzisz o takim radyjku? Konserwatyzm, powściągliwość, klasa i styl, a do tego pełne wyposażenie i przetwornik C/A. I po małej rzeźbie też może być piękny czerwony... :razz:

Skomentuj

Ale zajefajny pionek, co to za model?

Skomentuj

To jest Pioneer DEH-p77mp. Fabrycznie wyglądał tak:

Ale mała domowa rzeźba i już jest audikowski... :mrgreen:

Skomentuj

Zamieszczone przez Heveliusz
                Ale mała domowa rzeźba i już jest audikowski... :mrgreen:
                a co dokladnie jest inne bo tak na niego patrzee i nie widze zadnej roznicy.

Skomentuj

podswietlenie chyba :)

Skomentuj

No chyba podświetlenie :razz: Nie wychodziły takie z fabryki...

Skomentuj

Czaruję...
                    X