Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

który wybrać ??

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

który wybrać ??

Poradzcie który wybrać
    Jeden na MD których trochę mam i móglbym wykorzystać jako nośnik.
    Drugi na CD.
    NAKAMICHI CD300
    SONY MDX-M690

Dziękuje.

jesli chodszi o radio to tylko NAKAMICHI (to sa najlepsze radia na swiecie ! ) moze nie wygladaj zbyt "kozacko" i dziolchy nie wyrwiesz na nie, ale maja wysoka jakosc dzwieku.

zapytaj kogos kto ma takie radio :)

Skomentuj

Tylko nakamichi:)

Skomentuj

Ale podobno to cd 300 to zadna rewelacja.Niezbyt dobra jakosc wykonania i kiepski mechanizm (czytalem o tym modelu na innym forum) i jakosc dzwieku podobna do innych radii tej klasy.

Skomentuj

ja bym bral sonego ..kolorowy wykrecany wyswietlacz ...wiecej niz dwa kolory i jeszcze sie obraca ...hahahah co to jest :)
          sony robi dobre napedy CD a MD to ich patent i wszystkim kaza placic za ten wynalazek :) :P
          niech sobie sami tego sluchaja :)

Skomentuj

Sony - nigdy bym nie kupił, choć słyszałem kilka modeli i grały nawet fajnie, ale kiedyś się zraziłem i to wystarczy.Co do nakamichi to mó brat chcial kupic i troche poszperałem w necie na jego temat.Ten model nie cieszył sie zbytnim uznaniem, co innego 45z (lub odwrotnie) lub cd400 no ale cena :cry: .

Skomentuj

który wybrać

Humm
              Niby wszystko jasne, za patent już i tak płace posiadam przenośnego MD i trochę kaset więc pomyślałem żeby to połączyć w jakąś całość kompatybilną. Ceny obu grajków są odpowiednie, czyli coś na nie popracować trzeba. Sęk w tym żeby to dobrze grało. Więc twierdzicie że ten model nakamichi lepiej sobie odpuścić i jeśli już to celować w wyższą półkę.

Skomentuj

ja kupilem cd45z za 350zl na allegro i gra poprostu genialnie nawet na gorszych glosnikach robi wrazenie... moje teraz jezdzi w audi a3 na standardowych glosnikach i seryjny blaupunkt wychodzi... tragicznie... zjada sonki,jvc,kenwoody ktore mialem na sniadanie...

Skomentuj

który wybrać

Powiem tak żę jak patrzę na cene tego grajka to powiem ci że miałeś farta zapłacić tylko 350 zł. ??

Skomentuj

zrozum peufdo inteligetna ironie

tylko nakamichi,

Skomentuj

Kilka dni temu tez byl za 350 zeta.Mogłem go łyknąć :???:

Skomentuj

na allegro w ostatnim misiacu bylu chyba ze 4 sztuki w granicach 300-400zl tylko trzba szukac :) ja swoje kupilem jakas 1h po wystawieniu przez goscia aukcji w niedziele o 7 rano :)

Skomentuj

opinia

W takim razie muszą być szyte.

Skomentuj

bo wszystko co tanie na allegro jest szyte... chyba za krotko zyjesz... poza tym jak zlodziej widzi takie radio to mu sie szyby nie chce wybijac :P

Skomentuj

No tak, w takim razie jest szansa że i twoje prędzej czy pózniej wyląduje na allegro.
                              Może poczekam z zakupem. Bez urazy.

Skomentuj

nie boj sie moje nie trafi do sprzedazy :) po pierwsze panel mam zawsze przy sobie a jak wychodze to korpus laduje w schowku a a noc w domu :) poza tym gdyby mi ukradli na mojej dzielnicy to dluzej niz 15 minut bym nie szukal :P wiec nie mam sie co bac :P

Skomentuj

Nie ma to jak żyć w poczuciu bezpieczeństwa. Czego wszystkim życzę.

Skomentuj

Nie na temat...
                                    W Krakowie kumplowi kasetowca ukradli a wraz z nim ladowarke do nokii i pilniczek do paznokci(!!).

Skomentuj

Czaruję...
                                    X