Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

co do bmw e36 coupe pomocy

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

co do bmw e36 coupe pomocy

witam mam bmw e36 i mam problem z przejsciem basu do wewnacz auta zakupiłem wzmacniacz magnata 480 4 kanałowego i co dalej??????????????????????????????????? co sadzicie o tym wzmacniaczu dziekuje i pozdrawiam

hm.. no z samego wzmacniacza to nie beidze za duzo basu, jeszcze jakis glosnik by sie przydal....

no chyba ze bedizesz mial w nim jakis stary dobry transformatorek to moze troche zabuczy ci w aucie

Skomentuj

a co sadzicie o stx GDN-30-300-4-AP ?????????????

Skomentuj

Mysle ze wystarczajaco duzo info jest o tym glosniku na forum.
        SZUKAJ

Skomentuj

ale na tym wzmaku to mozesz sobie pomarzyc o wysterowaniu apeka

Skomentuj

musko, nie przesadzasz z tymi "??????????????????" ?????????????
            Zamieszczone przez musko
            witam mam bmw e36 i mam problem z przejsciem basu do wewnacz auta zakupiłem wzmacniacz magnata 480 4 kanałowego i co dalej???????????????????????????????????
            to nie dziwne jak nie masz głośnika.
            Napisz ile masz kasy na niego.
            Zamieszczone przez musko
            chyba najbardziej oklepany głośnik na forum.
            http://diyaudio.pl/search.php i dowiesz się wszystkiego o nim.
            więc jak zaczniesz zadawać pytania na jego temat, zresztą pewnie już jakiś 100 raz
            te same to po prostu zamkne topic...

Skomentuj

musko, STX AP + Carpower hpb1502 + mnustwo wytlumienia i problem z glowy :wink:

na Twoim wzmaku tez zagra ale to niebedzie to samo... jezeli niemasz kasy na nic lepszego to bierz ten gosniczek

Skomentuj

To nie będzie takie proste.O ile sie nie myle to tylna kanapa nie rozklada się a od strony bagażnika pokryta jest blachą wiec dzwiek ciężko ma się przebić.Próbowałem to u brata w e36, mam ap i trzeba było wymontoeać tylne głośniki aby efekt się poprawił.

Skomentuj

zawsze mozna wsadzic "kominy" w tylną półkę

Skomentuj

ja zabardzo niesiedze w temacie na głosnik moge wydac 300zł .byłem w sklepie gdzie zajmuja sie tylko car audio i podłaczylismy tube okragła infiniti i poprostu niegrała jusz głosniki kture mam w pułce pioneera 6-9 lepiej grały a ta tuba kosztowała 799zł i mówili ze to najlepsza i stwierdzili ze mam wzmacniacz kiszke a kupiłem go tydzien temu na allegro moja bmka ma rozkładane tylne fotele bo to coupe ale fotele maja w srodku blache naprawde zalezy mi natym zeby ten sprzet roznosił auto z poprzedniego auta został mi subówer w golfie 3 nawet ładnie grał a jak wsadziłem do bmw to poprostu cos tam chrapało jeszcze czebało sie dobrze przysłuchac

Skomentuj

Zamieszczone przez musko
                      stwierdzili ze mam wzmacniacz kiszke a kupiłem go tydzien temu na allegro
                      i mieli troche racji :P ja bym go oddal i kupil carpowera dwa kanaly 500w albo tanszego 225w
                      http://www.allegro.pl/item128489073_...502_sklep.html
                      http://www.allegro.pl/item127325068_...ep_kielce.html

sam mam tego slabszego ale akurat nie mam suba, na poprzednim sie zawiodlem i treraz zbieram kase zeby kupic cos raz a dobrze,

Skomentuj

BP 6 rząd,wylot BR przez półke do wnętrza kabiny.Zostaje tylko dobór przetwornika i jego aplikacja.AP raczej się nie nada,szukał bym czegoś bardziej markowego o konkretnym skoku pojemnościowym.No i oczywiście stosowny wzmak do tego.

Skomentuj

a to jest taki problem z basem jak jest blacha za siedzeniami?
                          moj sasiad chce zrobic sobie subwoofer do Maximy starej no i ma wlasnie blache za siedzeniami,
                          chcial zrobic suba z boku bagaznika, tak myslalem zeby wsadzil intertechnika i buda zamknieta, ale chyba trzeba cos innego wykombinowac jak tak....
                          co plecacie zeby juz nie tworzyc nowego tematu? :)

Skomentuj

greg00, skrzynia integra z tylną półą,woofer przodem do kabiny,czyli w półce.Sprawdzone kilkakrotnie,działa wyśmienicie.

Skomentuj

hm.. chodzi o to ze przednia czesc glosnika jest zaraz za tylnymi siedeniami tak?
                              czy wyprowadzony jakos do gory w polke w podszybiu? bo nie rozumiem o co chodzi

Skomentuj

Re: co do bmw e36 coupe pomocy

Zamieszczone przez musko
                                witam mam bmw e36 i mam problem z przejsciem basu do wewnacz auta
                                trzeba bylo sobie nissana kupic ...ja nie mam problemow

Skomentuj

no przeicez pisze ze moj sasiad ma Nissana Maxime, i tez bedize podobny problem bo tez blacha za siedzeniami :),
                                  tak wiec Roverka bylo trzeba kupic :), chetnych zapraszam na strone podana ponizej

Skomentuj

ja mam inczej zrobie jutro fote :)
                                    zobacz to w kazdym razie ja a wszystko nie odpowiadam
                                    NissanKlubPolska<--

Skomentuj

co sadzicie o tym głosniku ALPINE SWE 1041

[ Dodano: 2006-10-07, 13:54 ]
                                      witam wszyskich. widze , ze lipa z tą stronka bo nikt nieodpisuje. pozdrawiam

Skomentuj

Zamieszczone przez musko
                                        co sadzicie o tym głosniku ALPINE SWE 1041

[ Dodano: 2006-10-07, 13:54 ]
                                        witam wszyskich. widze , ze lipa z tą stronka bo nikt nieodpisuje. pozdrawiam

może jeszcze Panu w oponki napierdzieć? myślisz ze jak masz E36 to juz wszyscy na kolana przed Toba padną i bedą rozwiazywać Twoje problemy na pstrykniecie palcem?

UWAGI MODERATORA
                                        Czy znasz pojęcie kultura?
                                        Na razie słowne upomnienie,mam nadzieję że skuteczne.Później nie będzie przebacz,blokada pisania.
                                        umberto

Skomentuj

Czaruję...
                                        X