Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Ground Zero ?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Ground Zero ?

czy słyszał ktoś z was Ground Zero Plutonium GZPW 15SPL , czy warto się nim zainteresować ? (myślę o dBdrag-u)

Żeby niebyło że ktoś cię ola, to jesli nikt niesłyszał o takim głosniku to chociaż byś pokazał linka do niego cos o nima napisał seosnwoego i wogó,e bo to co napisałem to można wsadzic sobie ... między nadbiegunnik a cewkę :wink:

Skomentuj

mam troche wolnego czasu..
      Jakies niemeickie forum
      Sklep ground zero
      śmieszne to troche raz piszą że ma żekomo 5000W a raz że 10000W hehe troszke to nierealne jak na moje oko za 550zł

Skomentuj

hmm ciekawy glosnik... tylko czym go napedzic?! 2cewki po 1ohm:P

Skomentuj

Myśle ze to temat odpowiedni do działu CA , przerzucam

Skomentuj

tu jest link : http://allegro.pl/item130004873__10_...0kg_wagi_.html , gość woła 6,5tyś chyba przegina :lol:

Skomentuj

ciekaw jestem jaki pie by do tego trzeba... mam tu na mysli na ilu tranach i jakie nap zasilania

Skomentuj

A ja myślę że jest wiele przesady w tym co o nim piszą.Do zasilania trzeba by chyba spawarkę przerobić.Marketing.

Skomentuj

EISA AWARD :arrow: BEST PRODUCT 2006-2007 klasa: Mobile subwoofer :)

Scan z gazetki kontra EMphaser E15SPL-X4

ps. zobaczcie sugerowana moc wzmacniacza do tego glosnika ...hahaha i trzy alternatory.
                  na allegro znalazlem uszkodzony glosnik dobry kosz :)
                  EM- Phaser E12 SPL X3

Skomentuj

Czaruję...
                  X