Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Podlaczenie wzmacniacza??

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Podlaczenie wzmacniacza??

Pierwsze pytanie.. jesli radyjko ma 4 kanały wyjscia przedwzmacniacza, to lepiej kupic kabel 4x cincza? Czy taki sam efekt bedzie jak podłacze pod 2x cincza??
    Drugie pytanie. jesli chcem podlaczyc 2 wzmacniacze pod jedno radyjko jak połaczyc wzmacniacze??
    3 pytanie.. kondensatory podłancza sie miedzy głsnikiem a wzmacniaczem?? One sa poto by trzymac moc aby niebył wiekszych spadków. Co bedzie jesli zabraknie kondensatora??

CHCEM ci pomoc ale nie moge... ide jesc sljedziki :)

Skomentuj

ja tez nic nie rozumiem ...pozytywne checi

Skomentuj

"3 pytanie.. kondensatory podłancza sie miedzy głsnikiem a wzmacniaczem?? One sa poto by trzymac moc aby niebył wiekszych spadków. Co bedzie jesli zabraknie kondensatora??"

człowieku...poczytaj artykuly,bo teraz to ja poprostu sie naprawde załamałem...jak zabraknie kondensatora to bin laden Ci na chate wparuje.

Skomentuj

Zamieszczone przez luki0204
          jesli radyjko ma 4 kanały wyjscia przedwzmacniacza, to lepiej kupic kabel 4x cincza? Czy taki sam efekt bedzie jak podłacze pod 2x cincza??
          Drugie pytanie. jesli chcem podlaczyc 2 wzmacniacze pod jedno radyjko jak połaczyc wzmacniacze??
          4 x RCA i możesz sobie poprzez fadera sterować ich balansem przód - tył, np gdy jeden suba napędza.

Kondensator daje się na zasilaniu wzmaka.

[ Dodano: 2006-09-27, 23:09 ]
          http://diyaudio.pl/viewtopic.php?t=5722 i tyle.
          tam jest wszystko.

Skomentuj

Czaruję...
          X