jak go wsadzisz w closed tonie musisz sie obawiac... es300 powinien wytrzymac te 500rms
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Hertz ES-300 + Carpower HPB1502, czy to dobrze zagra?
Collapse
X
-
No wlasnie sie waham, nie mam mozliwosci odsluchu i ogledzin, wlasciciel pisze tyle o nim:
"Do sprzedania Glosnik HERTZ ES300,glosnik jest uzywany okolo roku,jego stan oceniam na bardzo dobry,sprawny w 100%.Glosnik pracowal w obudowie bas-reflex 37l pod wzmacniaczem Carpower Wanted 2/300"
Ale sa to tylko slowa, a realia bywaja rozne:/ Da sie cos wywnioskowac po tym opisie? Nie za bardzo w sumie, kazdy uzywa sprzetu inaczej:/ Stowka piechota nie chodzi, ale chodzi o to, zeby sie nie przejechac. Plusem jest 11m-cy gwarancji jeszcze. Ale sam nie wiem czy warto. Poradzcie cos jeszcze. Czy taki wzmak jak w opise (Carpower Wanted 2/300") mogl go zakatowac?
Skomentuj
-
będę wdzięczny za podpowiedź właśnie odnośnie "używek", żeby się nie przejechać:) Jeszcze jedno pytanie - mam opcję też na tego CarPowera z aukcji - 4 m-ace, na gwarancji jeszcze, sprawny, za 300-330, to chyba sie oplaca? Nowy natomiast 430 + gratis kabel 5mb 20mm kw. Podpowiedzcie:)
[ Dodano: 2006-10-11, 14:36 ]
Sluchajcie mam jeszcze pytanie o skrzynke. Bawilem sie troche tym programem Winisd, ale niestety jako laik nie wiele zdzialalem w nim:/ Jak macie chiwlke to zaproponujcie parametry skrzynki zamknietej i BR. W tej chwili dysponuje tak jak mowilem BR ( troszke ponad 40l ; BR Fi około 65 ; długosc okolo 14 cm) Na okres przejsciowy nada mi sie jako tako? Gdzies na forum znalazlem ze producent sugeruje dla BR : buda 34l Strojona na 28Hz br fi=62 dł=27cm... Ale czekam na opinie specjalistów :)
[ Dodano: 2006-10-11, 14:49 ]
orientuje sie ktos moze gdzie w Wawie mozna kupic wymieniony przeze mnie sprzet po cenie allegro badz taniej?
[ Dodano: 2006-10-15, 13:57 ]
Mogę liczyć na jeszcze jakieś info w związku z powyższym? Thx to everybody za pomoc!
[ Dodano: 2006-11-14, 20:09 ]
Sprzet juz mam, ale zaczely sie schody niestety:/ Nie wiem do konca czy to wina altka czy kiepski aku, nie wiem kiedy ostatnio wlasciciel zmienial aku... Nawet podczas jazdy na obrotach swiatla przygasaja, a na luzie napiecie zlatuje = znieksztalcenia sie zaczynaja... Mysle ze aku jest juz wysluzony, a Wy co sadzicie? (dla scislosci 55Ah, Espero).
A druga sprawa to grajace blachy w bagazniku:/ Zamierzam bawic sie z matami, ale on tak brzeczy potwornie, ze zastanawiam sie czy maty pomoga, i ile tego towaru bede musial naklejic zeby ucichl bagaznik:/
Macie pomysly to chetenie skorzystam z porady:)
Skomentuj
Skomentuj