Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Sub do auta na STX GDN-30-300-4-AP

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Czytałem na głównej ale i tak tego nie rozumiem. słucham rocka czasem elektroniki.

@umberto, dlaczego DSK to kupa łajna? :) Ja jestem zadowolony, a za tą kasę (270zł) nic innego nie było. Jedynie magnaty, ale to dopiero kupa łajna.
    Co znaczy "daj na tace"? Chyba niema to nic wspólnego z tym co myślę?

Skomentuj

Myrek, widzisz,żebyś zaczął od lektury forum...
      DSK ma przynajmniej 2x za dużą cenę,nie wiele oferuje za te pieniądze.Kopółka piszczy,nie oddaje rzeczywistości,woofer coś tam na środku międli ale tak naprawdę to nie wiadomo co chce przekazać.Miałem ten zestaw,wiem co potrafi,a raczej czego nie potrafi.Podejrzewam że zagnie go nie jeden z napisem made in china.
      AP,w sumie dobry wooferek,ma niby konstrukcyjne że tak powiem minusy ale ogólnie gra jak za te pieniądze nieźle.Nieźle pod warunkiem że jest prawidłowo złożony czego już zagwarantować nie można.Różnie z nim w praktyce bywa,najczęściej po jakimś czasie odmawia współpracy.Nie wiem,może na obecną chwilę cos tam chłopaki poprawili ale na poczatku była tragedia,dawali w ramach gwarancji drugi któryi tak padał.
      Inna sprawa że za skromnym xmax-em stoi skromne zejście...wiem,akustyka auta to nadrabia,lecz nie w takim stopniu jak ja sobie to wyobrażam.I dlatego go sprzedałem.

Skomentuj

za 270 maz helixy albo powerbassy :) a dska graja jak czeskie tvm ja slyszalem je na tiuningowisku gosciu mial zalozone 2x dsk w puncie wysokie strasznie... sypia piachem... jak tanie piezoelektryki :/ niestety helixow nie moge az tak zachwalac ale wedlug mnei za ta kase daja naprawde przyzwoita jakosc

Skomentuj

Czytałem wszystko na temat DSK jak je kupowałem (rok temu) i w tej cenie nie było co wybrać. Tak, były Helixy Mk II blue czy jakoś tak, ale wg mnie gorzej grały. Co do gwizdków w DSK to wystarczy podłączyć rezystor, podobnie jak jest w zwrotnicach w innych głośnikach. Ja nie narzekam na Hertze. Mogłem kupić ESK, ale to 100zł więcej.

Zresztą takie już mam i nie tego dotyczy dyskusja. Pytanko co z tym strojeniem. Na taki typ muzy, który słucham jakie wybrać?

Aha, jak już zauważyłem w temacie głośników to tyle ile ich jest to tyle jest opinii. Każdy ma inny słuch, preferencje, pewnie dlatego tak jest.

Skomentuj

Tasior, błąd się wdarł w moją wypowiedź. Miało być:

"Tylko nieCH będzie szczelna!"

Skomentuj

hehehe to zmienia duzo :mrgreen:

Skomentuj

Czaruję...
              X