Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

wymiana radia z clarion 838 na...

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

wymiana radia z clarion 838 na...

j.w.

zastanawiam sei pomiedzy jakas alpinka albo namakachi (wiem ze tak sie tego nei pisze ale chyba wiadomo o co chodzi:P ) w granicach ok 1500 zeta- oczywiscie uzywka.

Albo nmoze jakies dvd?? Co myslicie o instalacji dvd w aucie??

ps. moze mnie ktos oswieci w oznaczeniach radioodtwarzaczy alpine.

z gory dzieki.

ja mam cd-45z i ma wszystkie radia pod soba :) cud i miod :)

Skomentuj

Nakamichi

Skomentuj

to jaki model dc 400 czy cd45z??

ale jednak sie powaznie zastanowie na dvd. Moze jakies propozycje odnosnie takiego zestawiku.

Skomentuj

cd 400 ma mpr cd 45z nie ma mp3... a po co Ci dvd ?? za ta kase nie kupisz nic dajacego kumata jakosc... musial bys miec co najmniej 2,5tys

Skomentuj

wiadomo ze za 1500 zeta dobrego zestawu dvd nei kupie.
            ale jezeli sprzet bylby tego wart jestem skory wydac z 3000 na taki bajer (podobno mozna latwo laski wyrywac wiec chce sprobowac). jakies propozycje bo na dvd sie nei znam ani 0,5

Skomentuj

Zamieszczone przez spa
              ale jezeli sprzet bylby tego wart jestem skory wydac z 3000 na taki bajer (podobno mozna latwo laski wyrywac wiec chce sprobowac).
              :???: :???: :sad: :sad: :neutral: :neutral: :neutral: taka sugestia ->za 3 tys to nie jedną kurwe wyrwiesz !!!!! stoją na poboczu przy drogach lub przejdz sie no agencji towarzyskiej z ta gotówką->3 tysiaki !!!!

Skomentuj

ja kurewek nei mialem na mysli :P
                ale nie i dzwikach sie gadac bo od tego sa inne fora.
                tak weic btt
                jakies propozycje odnosnie dvd??

[ Dodano: 2006-11-03, 22:55 ]
                jednak dvd odpada (jezdzilem po sklepach, testowalem i ogolnie kupa)

jakie radia polecacie do ok. 1500 zl??

nakamichi jest podobno spoczko ale nie ma mp3 i nie czyta dobrze pirackich plyt?? (a ja slucham tylko wlasnych skladanek zgrywanych z kompa)

Skomentuj

Czaruję...
                X