Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Naglosnienie na zawody :)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

jesli juz na starcie wiesz ze nie podejmiesz sie samemu zabudowania sprzetu to lepiej naprawde oddac to w rece "profesjonalistow" ale uwazam ze da sie samemu zrobil naprawde pieknie wygladajaca zabudowe a przy okazjii zaoszczedzi sie troszke $$$ ja osobiscie bede robil samodzielnei wkoncu to forum o DIY.
    pozdro

Skomentuj

topic bez sensu...

zamątuja Tobie co beda chcieli wiec sie nie pytaj tutaj co lepiej

Skomentuj

tez tak mysle :)

Skomentuj

Widze,ze nie kazdy jest zadowolony z tresci tematu (Aryan)Jesli chodzi o montowanie sprzetu,to ja o tym decyduje i nie jestem jakims prostakiem,co potrafi wywalic troche kasy nie wiedzac na co ...:)Jesli chodzi o wypowiedz Harman'a ,to podzielam Twoje zdanie :) moja wiedza jest jedynie czysto teoretyczna,ale nie do konca sprawdzona przez moja osobe w praktyce(jeszcze nie robilem zabudowy bagazniaka,gdyz nie mialem na to czasu) a jesli cos zrobic,to tylko tak aby to mialo rece i nogi :) nie chce niczego zje*** choc ludzi ucza sie na bledach,ale.. :) jeszcze nie czas na mnie :) Dlatego Aryan mysle,ze to forum jest jak najbardziej trafnym miejscem by sie czegos dowiedziec i poradzic sie innych osob :) pozdro...
          Bez urazy :P

Skomentuj

hm... no jesli nie masz czasu to oczywiscie tez to popieram, lepiej niech ktos to zrobi niz masz po nocach robic i krzywde robic sobie i autu :)
            no a jesli jeszcze do tego masz pieniadze i ci nie szkoda dawac komus zarobic to czemu nie? :) wlasnie tak sie kreci ten swiat :)

Skomentuj

tak wiec mysle ze juz postanowione co do tego kto to wykona teraz czekamy na wybor sprzetu i efekty pozniejszej pracy ....mam nadzieje ze sie pochwalisz kolega z forum :)) hehe

Skomentuj

Zamieszczone przez Londynczyk
                Dlatego Aryan mysle,ze to forum jest jak najbardziej trafnym miejscem by sie czegos dowiedziec i poradzic sie innych osob :) pozdro...
                Bez urazy :P
                Dodam tylko ze to forum DIY - Do It Yourself - zrób to sam :)
                Z checia Ci wszyscy pomoga jaki sprzet dobrac, jak zabudowac slupki, jak zrobic panele, jak poprowadzic kable czy zrobic zabudowe... Dla mnie temat do zamkniecia zrobi fotki jak skoncza Ci autko...

Skomentuj

Czaruję...
                X