Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Hollywood EXCURSION X2-1040-D4 , ile jest wart,opinie,itp.

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Hollywood EXCURSION X2-1040-D4 , ile jest wart,opinie,itp.

Witam
    Mam okazje kupic taki głosnik w niskiej cenie(100zł,nowy) ale niewidze o nim zadnych opini,czy ktokolwiek go miał,słyszał,czytał jakies opinie,moze cokolwiek o nim powiedziec?
    Jesli tak to prosze ,droga wolna!
    http://essa.com.pl/oferta/index.php?...&kid=&pid=1046

pozdrawiam

za ta cene to ja bym wzial kilka i na allegro wystawil za ciutek wicej :)

Skomentuj

a jak sie okaze ze to porazka?

Skomentuj

:) na allegro jest duzo porazek, poszukaj po necie najnizszej ceny, no i jesli pozniej 200zł za sztuke nie znajdziesz w sklepach to mysle ze bys znalazl paru chetnych powiedzmy za 140-150zł, jesli sa nowe i oryginalne oczywisice, no i zalezy od kogo chcesz je kupic, moze ktos szuka tez idioty....

[ Dodano: 2006-11-01, 23:12 ]
        albo kup jednego, zrob pomiary, moze to jakis HIT bedzie :) to ina forum by pare osob kupilo

Skomentuj

daj pieniadze to kupie i pomierze.
          poki co kasy niemam,i chcac kupic gms 9250,trafilem na kolesia odemnie z miasta ktory go mial,a aktualnie ma to,mowi ze wygral gdziestam,na aukcjach ma sprzet po 2k< do CA,moze zaryzykuje i kupie,ale za ~80 zł,musi byc taniej od axx :P !

Czy ktos mial,widzial,slyszal,czytal opinie o tym glosniku?

EDIT:
          Kupuje go za 80 zł,jutro,koles mi go przywieze na chate nawet.mysle ze niebedzie porazki,w win isd wyglada obiecująco( WIEM TO TYLKO SYMULACJA,chociaz cos jednak pokazuje.)

Skomentuj

Czaruję...
          X