Wtam wszystkich! Mam problem z bagażnikiem w Espero. Konkretnie blachy grają razem z Hertz'em i psują całą radość ze słuchania :/ Wiem, że odpowiedź na ten problem to >>> maty wygłuszające. Mam jednak wątpliwości czy to wystarczy, gdyż blachy wpadają w potworne wibracje:/ Może ktoś miał do czynienie właśnie konkretnie z wyciszaniem bagażnika w Espero? Będę wdzięczny za pomoc i sugestie, tak na prawdę nie wiem jak się za to zabrać:/
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
grające blachy bagażnika w Espero
Collapse
X
-
Samochod dopiero co kupilem wiec sprzedawac nie bede, to zadne rozwiazanie. Chodzi o to, zeby wyciszyc blachy :) W innych sedanach tez sie tego przeciez nie uniknie:/ Pianka odpada ze wzgledu wlasnie na odsprzedaz. Cyhba bede musial eksperymentowac z matami. A moze by dac jakies podkladki antywibracyjne miedzy klape a karoserie jeszcze? Nie wiem jak sie za to zabrac:/ A tak na marginesie: nie chce kupowac na allegro tych mat bo po co mam placic za wysylke, a sporo waza to sobie licza. Gdzie mozna dostac cos takiego?
Skomentuj
-
DZIEKI ZA POMOC! :)) Podskocze do miasta i poszukam tych mat tam gdzie napisaliscie, no i... bede walczyl z bagaznikiem:) Jeszcze mam tylko pytanie, wyklejac rowniez w srodku pomiedzy blachami?Bo jak zakleje to juz potem sie tam nie dostane:/
[ Dodano: 2006-11-17, 16:01 ]
a tak na marginesie odbiegajac troche od tematu mam jeszcze maly klopot z instalacja pradowa: tzn. przy uderzeniu basowym swiatla przygasaja, spada tez napiecie "na luzie" na niskich obrotach i zaczynaja sie znieksztalcenia. Mysle, ze to aku juz przezyl swoje, poporzedni wlasciciel zmienial go chyba 3 lata temu. Aku to 55Ah bezobslugowy. Ogladalem mase - wyglada raczej OK. Pobor pradu max to jeden wzmak 60A i drugi 20A. Zamierzam kupic nowy aku, ale jak podejrzewacie cos innego to podpowiedzcie. Wydaje mi sie ze nie sa to jeszcze kosmiczne moce zeby altek nie wyrabial poprostu.
Skomentuj
Skomentuj