Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

STX GDN-30-300-4-AP mam dylemat...

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

STX GDN-30-300-4-AP mam dylemat...

Witam wszystkich.
    Mam dylemat co do wyboru tego STX do auta oczywiścia w skrzyni 40L 40Hz. Otóż czy mógłby mi ktoś porównać tą skrzynie do innej skrzyni bardziej znanej marki np. JBL, Infinity itp. jeżeli można wogóle porównac. Chodzi mi wyłacznie o porównanie pod wzgledem "grania".Najlepiej odczucia odsłuchowe nie z danych katalogowych. Słuchałem dużo subwooferów ale niestety nie mam możliwosci odsłuchania tego STX. Z góry dziekuje.Pozdrawiam.

[ Dodano: 2006-11-22, 15:38 ]
    Nikt nie może mi pomóc? Nie wierze, że nie słuchaliście STX przecież tyle o nim się mówi...
    Jeszcze raz prosze o pomoc.

pewnie ze slyszelismy stx'a tylko nikt go nie porownywal z tymi co wymieniles.
    w porownaniu z najtanszymi modelami (bo tylko z tymi jest sens porownywac) to niewydalbym 2x wiecej na glosnik tylko dlatego ze jest uznanego producenta - bierz stx'a i sie dowiesz

Skomentuj

podobno gra jak es300

Skomentuj

tzn inaczej, ma taki charakter brzmieniowy bo jak dla mnie to gra on inaczej niż es300.
        Ma mniej dołu, a wyższy bas bardziej kopiący jest.

Skomentuj

Witam dołącze się do tematu,poniewaz nie chcę zaśmiecać forum kolejnym tematem na temat AP.Moje pytanie brzmi następująco: co zagra lepiej,zrobi większe zamieszanie w samochodzie boschmann ALX - 122 SP czy wspomniany w temacie GDN 30-300-4-AP ?Dodam że miałem AP ale chciałbym się dowiedzieć jak go niego się ma boschmann. Jako napęd pracował by carpower 350Pozdrawiam!

Skomentuj

słabego wzmaka masz...
            za słabego...

Skomentuj

A gdy by pokusić się na carpowera 750 ? To jaki głośnik będzie lepszy ?

Skomentuj

lanzar max 12

Skomentuj

Niemam pieniędzy na niego.Pytałem co będzie lepsze boschman czy stx.Moze znajdzie sie ktos kto zna odpowiedz ,bede bardzo wdzięczny

Skomentuj

Nikt z bydgoszczy nie ma tego głośnika ?
                    Może wartoby osobiście posluchać ?

Skomentuj

500 rs to za duzo dla obu glosnikow a 225 to za malo :/

Skomentuj

ani ten jeden nie ma 500w, ani ten drugi 225 :)
                        a akurat AP wytrzymuje 1502 :)

Skomentuj

przecierz niby ktos z forum je mierzyl i mialy tyle...

Skomentuj

chyba przy stabilizowamyn napięciu 14,4v :P

pozatym 602 nie może mieć 225w skoro w trybie 2 kanałowym ma po 100w przy 2R :)

[ Dodano: 2006-11-26, 23:31 ]
                            604 to dwa 602 , moce te same , tyle że tam w katalogu wpisali że w mostku ma 200w :P

Skomentuj

Dziekuje za dotychczasowe opinie. I proszę o wiecej. Da się go porównać do jakiegoś np. JBL? Pozdrawiam

Skomentuj

Czaruję...
                              X