Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Co myslicie o tym subie

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Co myslicie o tym subie

Witam.

co myslicie o tej skrzyni warta tej kasy ? sam glosnik to koszt okolo 500 zl wiec jesli by zle gralo to zaprojektowac nowa skrznie a glosnik zostawic bo jest dobry czytajac wasze opinie na forum.

http://www.allegro.pl/item151781011_...ancja_fv_.html

Ogolnie szukam cos pod wzmaka cp 604. Najlepiej zeby zostao cos mocy na glosniki w panelach 16 cm, tzn sub + 16-stki

Prosze o opinie

głosnik jest rewelacyjny, słuchałem kiedyś mniejszego jl 10w, fantastyczny bas, pełna kontrola, tylko jest jedna wada, potrzebuje sporej elektrownii żeby go napędzić, ale zdecydowanie warto :)

Skomentuj

jak glosnik 500zł to warto przeplacac 200zł za skrzynie? kup glosnik i sam rob skrzynie i tyle...

Skomentuj

Lepiej dolozyc do JL 12-04 za 500 zl i zrobic skrzynke lub wybrac tanszego Axx 1010 ??
        co lepiej zagra i co bo zamknietej lub br.

Skomentuj

Glosnik kup i sklrzynie zrob sam,a nie plac za nia 200 zł! ja Ci za 100 złoze jak chcesz nawet....Ty myslisz ze oni za 200 zł to zloza najlepsza bo sie znaja itd a zaprojektowac bude to umie kazdy aktywny na tym forum...

Skomentuj

Zamieszczone przez dugii
            tylko jest jedna wada, potrzebuje sporej elektrownii
            większej głupoty nie słyszałem.

Skomentuj

Ok skrzynie zlece komus kto sie zna ale pozostaje dylemat co do glosnika. ma grac w malym aucie i dawac miekki i przyjemny bas a jak trzeba zatrzesc autem.
              JL 10-04 , JL 12-04 , raveland Axx 1010 jest sporo tanszy od JL lub jakis inny np intertechnik mds 10.

Skomentuj

JL troche muli i przeciąga.
                IT jest dla niekórych za precyzyjny
                może lepiej wybrać coś z CV ? ale też nie każdemu pasuje..
                może hertza - mięsko gwarantowane.
                może AD?
                jest tyle możliwosci że trzeba posłuchać..

Skomentuj

Czaruję...
                X