Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Głośniki Hertz ESK jaki wzmacniacz do nich??

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Głośniki Hertz ESK jaki wzmacniacz do nich??

Witam wszystkich forumowiczów.
    Mam pytanie czy głośniki hertz esk to dobry wybor, bo zastanawiam sie nad ich kupnem i spotkałem sie z roznymi opiniami. Jaki wzmacniacz do nich zastosować. Co sądzicie o MACAUDIO??
    http://www.allegro.pl/item158845375_...per_cenie.html
    Co sądzicie ogolnie o firmie MacAudio i ich wzmacniaczach??
    Jaki wzmacniacz byscie polecili??

Zamieszczone przez Finger86
    czy głośniki hertz esk to dobry wybor
    NIE :!:
    te glosniki zdecydowanie nie sa warte swojej ceny!! juz lepiej abys kupil MIVOC HQ 16520-II

Skomentuj

Niewiele znalazlem o tych glosnikach informacji. Na allegro sa ale tylko 13 obecnie. A jaki wzmacniacz, co wybrac?? Co sadzicie a macaudio??

Skomentuj

Jesli chodzi o ESK to midbassy sa dobre ale za to gwizdki sie strasznie narzucaja, w sumie to milo graja (nie liczac tych tweeterow) zakladalem je w oplu i ze wzmakiem blaupunkt gt4 spisywaly sie fajnie, ale tak jak poprzedncy napisali ze ta cena jest troche wygorowana i za ta cene mozna cos lepszego dostac. Ale skoro chcesz placic tylko i wylacznie ze firme to wez te hertze.

Skomentuj

To poleccie mi jakis fajny zestaw glosniczkow nie zadrogi (tak do 350zl) i do tego wzmacniacz 4 kanalowy ktory by to fajnie ograł, najlepiej cos dostepnego ogolnie na allegro.

Skomentuj

helixy, powerbassy, przy dobrym wietrze jakas okazje by wyrwal z czegos lepszego :P

Skomentuj

Zamieszczone przez Finger86
              Co sądzicie o MACAUDIO??
              testowalem jeden egzemplarz 2 kanalowy i na calym pasmie gral calkiem przyjemnie. ale za te pieniadze to raczej bezkonkurencyjne sa carpowery

[ Dodano: 2007-01-29, 12:54 ]
              dokladnie to byl model MP2000 ale to bylo juz jakis czas temu...

Skomentuj

Czaruję...
              X