Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

blau gta4 do zasilania pawerbass s-6c?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

blau gta4 do zasilania pawerbass s-6c?

Jak w temacie. Nadaje się czy nie? Chodzi mi o jakość dźwięku w porównaniu do radia alpine cde 9827. Jest sens to podłanczać pod tego wzmaka?

napewno duzo wiekszy niz sens podlaczania ich pod radio! ale moze lepiej poszukac cos uzywanego ?? alpinke albo RF'a jakiegos...

Skomentuj

tego modelu jeszcze nie testowalem ale w przypadku wiekszosci BP wzmaki nadaja sie tylko do basu i mimo malej mocy potrafia dac niezlego "kopa" subowi...

ale jak radzie kolega michone, lepiej poszukaj przez jakis tydzien uzywki czegos lepszego na allegro...

Skomentuj

Wzmaka mam już od jakichś 2 miesięcy. Zasila bsw 104II i radzi sobie całkiem nieźle.
        Zamówiłem PB i teraz się zastanawiam jak to wszystko podłączyć.
        Zastanawiam się nad jakimś wzmakiem jbl albo jakąś alpinką lub czymś podobnym ale kaski narazie nie mam. Jak podłącze pod radio głośniki to bede miał 2 kanały wolne. Gdybym miał gdzie kupić jeszcze jednego ravemasterka to bym się skusił. Jak dla mnie głośnik jest świetny a 2 to by była już totalna masakra.

[ Dodano: 2007-02-05, 18:33 ]
        A co powiecie o tym? http://www.allegro.pl/item164041152_...er_jakosc.html

[ Dodano: 2007-02-08, 18:18 ]
        Kupiłem tą alpinkę i powiem że zadowolony jestem. Narazie próba była na seryjych głosnikach ale już widać różnice na jego korzyść. W porównaniu do gta4 ma więcej góry. W blau dźwiek jest troche jakby przytłumiony.
        Narazie próba była na seryjnych głośnikach. Do PB bede podłanczał jak zrobie wszystko od podstaw. Na pierwszy ogień idą słupki czyli mata, włokno, szpachla.
        Podłączyłem go też na suba i nawet sobie radzi. Do gta w mostku mu brakuje ale nie sądziłem że tak zagra.
        Może to autosugestia ale bass jakby szybszy był(może mi się wydaje)
        Teraz już wiem ze lepiej kupić dobrą używke niż byle jaki nowy.

Skomentuj

Czaruję...
        X