Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Clarion DXZ-468RMP i glosniki HELIX BLUE 62

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Clarion DXZ-468RMP i glosniki HELIX BLUE 62

witam, ma radio Clarion DXZ-468RMP i glosniki HELIX BLUE 62, jaki wzmacniacz bylby odpowiedni do tych glosnikow (za nie wielkie pieniadze), a moze zaden? :)

z gory dziekuje za wszystkie wskazowki

alpine mrv-t303/t300 w granicach 200-250zl mozna na allegro kupic 2x50rmsu jest wystarczajace dla tych glosniczkow w zupelnosci

Skomentuj

http://www.allegro.pl/item162992836_...130_igla_.html

a co sadzicie o tym?

Skomentuj

to malenstwo ma bodajrze 2x20rms to zdecydowanie za malo

Skomentuj

ja chyba bede mial na sprzedaz ponownie swoja alpine 3531,bo sprzedalem sprawnatestowana przed wysylka a na miejscu okazalo sie ze 2 kanaly dzialaja tylko wiec jak cos odezwij sie do mnie,niechce za nia duzo.

Skomentuj

Tasior chyba podziekuje, zaczne zbierac na nowy wzmacniacz tylko mam dylemat czy kupic szybko dwo kanalowy, czy poczekac dluzej i nazbierac na czterokanalowy(pewnie bede chcial kiedys podlaczyc suba :smile: )

Skomentuj

ten sam problem mialem, ale ciezko kupic mocna 4 kanalowke, tak zeby bylo ne tego suba ok 300W, i kupilem 4-kanalowke Rockforda i zmostkuje na sam przod, a na suba za jakis czsa drugi dokupie :)

Skomentuj

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=164841878 okolo 400zl z przesylka warto?

Skomentuj

Ja kupiłem ć
                  Carpowera Hpb 602 jest on 2 kanałowy prosto ze sklepu wydałem 219zl przy głośniczkach 4 ohmowych ma 70WRms niestety nie powiem jeszcze jak gra bo czekam aż mi przyślą reszte głosniczków do zestawu. Za tą cenę myśle że jest godny plecenia.

Skomentuj

Czaruję...
                  X