witam, ma radio Clarion DXZ-468RMP i glosniki HELIX BLUE 62, jaki wzmacniacz bylby odpowiedni do tych glosnikow (za nie wielkie pieniadze), a moze zaden? :)
ja chyba bede mial na sprzedaz ponownie swoja alpine 3531,bo sprzedalem sprawnatestowana przed wysylka a na miejscu okazalo sie ze 2 kanaly dzialaja tylko wiec jak cos odezwij sie do mnie,niechce za nia duzo.
Tasior chyba podziekuje, zaczne zbierac na nowy wzmacniacz tylko mam dylemat czy kupic szybko dwo kanalowy, czy poczekac dluzej i nazbierac na czterokanalowy(pewnie bede chcial kiedys podlaczyc suba :smile: )
ten sam problem mialem, ale ciezko kupic mocna 4 kanalowke, tak zeby bylo ne tego suba ok 300W, i kupilem 4-kanalowke Rockforda i zmostkuje na sam przod, a na suba za jakis czsa drugi dokupie :)
Ja kupiłem ć
Carpowera Hpb 602 jest on 2 kanałowy prosto ze sklepu wydałem 219zl przy głośniczkach 4 ohmowych ma 70WRms niestety nie powiem jeszcze jak gra bo czekam aż mi przyślą reszte głosniczków do zestawu. Za tą cenę myśle że jest godny plecenia.
Skomentuj