Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

2 x 12" lub 1 x 15" pod carpowera 1502 propozycje

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

2 x 12" lub 1 x 15" pod carpowera 1502 propozycje

poszukuje czegos co zrobi troche cisnionka w samochodzie, muza jaka sucham to hh
    cena nie wiecej niz 600 zloty nie wazne czy za 2 x 12" czy raz 15"
    wzmak jak w temacie CP 1502

Cena tylko za głośniki czy za wszystko ?

Skomentuj

tylko za glosnik/ki wmak juz mam

Skomentuj

To napisz nam co to za wzmaka tam masz :)

Skomentuj

WZMAK TO CARPOWER HPB-1502 juz 3 raz pisze :] w temacie jest napisane i w moim pierwszym poscie , gratuluje spostrzegawczości :lol:

zastanawiam sie nad lanzarem maxem 12" oczywiscie dwucewkowym mowa tutaj o 2 sztukach , ale chyba mi wzmak nie wydoli ?

Skomentuj

no to zapewne spora grupka osob by doradzila ravemastery BSW (12 lub 15") cena idealnie sie miesci...
            a jezeli ma byc glownie cisnienie to moze cos z serii AXX

Skomentuj

mialem kolego BSW 154 z tym ze z serii I i pewnie znow mnie ktos posadzi o to ze jestem gluchy , ale jak dla mnie to za mało , fakt myslalem o 2 x BSW 124 II ale chyba znow moj wzmka sobie nie da rady 2x170 rms przy 4Ω

Skomentuj

AXX1515 daj mu 100litrów i nastrój na 35-40Hz będzie sieczka.

Skomentuj

domel85, twój wzmak da radę przy jednym BSW 154-II.

Skomentuj

priorytetem bylo 2 x lanzar max ale skoro nic z tego to zaczynam sie powaznie zastanawiac nad axx 1515 dzwonilem do Pana Slusarczyka i powiedzial mi ze cena to 340 zloty i ma go na miejscu, no nic , poszukam jeszcze info na temat tego AXX i pomysle , mile widziane inne propozycje moze cos z oferty carpowera ?

Langusta wiem ze da bo wozil sie w moim kuferku a chyba roznice miedzy I a II sa znikome jesli w ogole sa.

Skomentuj

podobno wersja 1 jest duzooo gorsza od 2 ...

Skomentuj

no to ze ejst duzo gorszy to slyszalem ale chyba moc maja taka samą :>

a co myslicie o " alpierdzie " wersja Yakuza ? 15"

Skomentuj

to ze moc taka sama to nieznaczy ze glosnik zagra tak samo...

Skomentuj

osobiście do robienia sieki polecam axx-a ;]
                            Zamieszczone przez domel85
                            a co myslicie o " alpierdzie " wersja Yakuza ? 15"
                            straszny mulator i do tego nie wiem czy jego alpierdowska cewka wytrzyma...

Skomentuj

no ja nie jestem jakims fanem alpierda , ale obilo mi sie o uszy ze jest to udany model, tylko ze wlasnie cos ta cewka nie teges :| no to mysle nad BSW 154II skoro jestescie pewnei ze poprzednik II to nieudane dziecko ravemastera a ja niestety mialem do czynienia tylko z wersja I lub wlasnie ten axx 1515

Skomentuj

te drozsze alpierdy to kopie jakis markowych glosnikow... jak sie jeszcze nimi interesowalem to mialem nawet linki do niektorych oryginalow...

jezeli zalezy Ci na cisnieniu to skusil bym sie raczej na AXX poniewaz w samochodzie wazniejsze jest przesuniecie powietrza a nie efektywnosc (sam sie o tym przekonalem :wink: )

Skomentuj

wychodzi na to ze axx 1515 bedzie robil duzo wiecej "szumu" niz BSW 154 II ?

Skomentuj

Tak.

Skomentuj

Jeśli chodzi o Yakuzę to jest w miarę ok , cewka wytrzymuje przez krótki czas sporo więcej mocy niż znamionowa , bawiłem się nią i generatorem przy ok 600W podawałem sinus przestrajany od 20Hz do 60Hz , cewka wytrzymała ale wychylenie peak-peak było miejscami nawet 45mm i nie wytrzymało dolne zawieszenie , popękało przy klejeniu do cewki , trochę przesadziłem , no i głośnik testowany był bez obudowy.
                                      Pozdr

Skomentuj

a co sadzicie o tym glosniku sonic 10 ? http://www.carpower.pl/index.php?id=...17&id_item=183

cp 1502 go uciagnie ? jak gra ? cos jak stx czy lepiej?

Skomentuj

Czaruję...
                                        X