Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Post z serii co kupic.... ale tym razem nieco wyższa półka

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Post z serii co kupic.... ale tym razem nieco wyższa półka

Siemka. zazwyczaj wiem mniej wiecej co mam kupic ale tearz chciaoem zasiegnac wiedzy ludzi ktorzy posiadaja lub mieli stycznosc ze sprzetem ktory wymienie:

Signat Fury12

Infinity reference 1250w

jbl gto1202d

Crunch gtr 12d2

co wy na to?

jak na lato.

przecież wszystko zleży z czym jak i gdzie za ile i czemu..

Skomentuj

ifr 1250 jak dla mnie porazka... nie za ta cene ... nie oferuje nic nadzywczajnego... reszty nie slyszalem ale tego infinity nie polecam... sam bym go za zadne skarby nie kupil :P jak go sluchalem to ze tak powiem "walil drechem"

Skomentuj

moby, Sprecyzuj pytanie.
        Czego słuchasz w czym ma to grac itp.

Skomentuj

tak wiec rodzaj muzyki od hh po dance... wszystko o rytmiczne grac to bedzie pod wzmacniaczem takim: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=163863710
          prawdopodobnie w fordzie fiesta mk3. lub nissan sunny liftback , wzmacniacz 4 kanalowy 2 kanaly na system przedni i 2 zmostkowane na sub.

Skomentuj

ale tym razem nieco wyższa półka chyba z akcenten na nieco
            niewiem dlaczego te glosniki do mnie nie przemawiaja (mimo ze polowy nawet nie widzialem)
            wnioskuje ze masz ok 300-350zl - to moze cos z Ground Zero?? sa w podobnej cenie a graja dosc przyjemnie (miekko i tak... samochodowo :lol: )

Skomentuj

no tak. bardziej "nieco" ale mialm tutaj na mysli porownanie z boszmanami alfardami itd. tak wiec wiadomo... bo kurde rozmawialem z chyba 6 dystrubytorami sprzetu ktorzy rowniez zajmuja sie profesjonalnym montazem audio. i kazdy sprzedawacz mowi cos innego - nikt nie jest obiektywny kurde...

Skomentuj

i tutaj tez nikt Ci nie napisze nic obiektywnie bo kazdy ma inny gust

Skomentuj

nio .. a mialem nadzieje ze wiesz.... jak ide np do sklepu np kablami to mi koles mowi ze te dobre te mocne te dobrej jakosci... itd a wsrod wszystkich sprzedawaczy glosnikow zauwazylem ze nie liczy sie kwestia "gustu" , ale poprostu tego czym handluje

Skomentuj

Czaruję...
                  X