Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Clarion DRX 9575 RZ warto?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Clarion DRX 9575 RZ warto?

Mam propozycje zakupienia uzywanego Clariona DRX 9575 RZ za ok350zl. Jest to podobno dobrego radyjko z tego co wyczytalem na necie tylko z tym ze te opinie byly pisane kilka lat temu. Nigdzie nie moge znalezc specyfikacji tego radia. Oplaca sie je kupowac za tą cene? I co one w sobie ma. Jak mozecie i umiecie to pomozcie. Z gory dzieki

za taka cene to napewno sie oplaca, oczywiscie jesli jest sprawne :)
    jesli sie nie spodoba to sprzedac na allegro i z 60-70% zysku masz :)

Skomentuj

majo, cena ok :)

Skomentuj

mieliscie moze do czynienia kiedys z tym radyjkiem? Skad jego na allegro taka cena mimo ze to juz praiwe ze zabytkowe radio;>

szukalem na Polskich stronach i nigdzie nie moglem znalesc zadnych konkretow o tym radyjku.

Skomentuj

Ja mam takie radyjko, ale wersje bez RZ w nazwie. Różni sie tylko wygladem panela.
          Gra.. no można z całą odpowiedzialnością powiedzieć że gra. Jako że to deck potrzebuje dość dobrego wzmacniacza by pokazać swoją jakość. Generalnie radio dla mnie rewelka, bardzo mi odpowiada jak gra, bo jest aż do bólu naturalne. Nie podbarwia żadnych częstotliwośći, gra bardzo ładną sceną i jest fukcjonalne, a w dodatku ma pilota :mrgreen:

Skomentuj

Viper, gra claironowato, na pewno znajdą sie inne bardziej naturalnie brzmiące radia.

Skomentuj

Czaruję...
            X